torstai 3. helmikuuta 2011

Pieni toivo elää



Jos vielä kuitenkin kävisi kokeilemassa Pandan kanssa kisaamista :) Se oli hirmu rehti hauva viime sunnuntain treeneissä, yritti ymmärtää mun ohjaamista ja toimia sen mukaan! Muutamia virheitä tuli, mutta ne oli niin räikeästi mun mokia ettei niitä kannattanut jäädä sen kummemmin miettimään. Yritin kovasti olla häseltämättä ja sekoittamatta koiraa sadalla käskyllä -> toimi. Kisoissa on tietysti aina mahdollisuus että keinu on radalla, este jonka Panda taatusti osaa ja karkaa treeneissä sinne keikkumaan mutta kisoissa hyppää helposti pois ensimmäisellä kerralla. Todella turhauttavaa koska menee sen sitten täysin ongelmitta kun otetaan toisen kerran. Kerrassaan hämmentävää! Voi toki olla että vuodet ovat muuttaneet koiraa ja tällaista ei enää ilmenisi, who knows. Viime kisoista kuitenkin on jo melkein kaksi vuotta, hih. Ikäähän Pandalla jo on, toukokuussa tulee pyöreä 10 täyteen mutta fyysinen kunto on erinomainen. Ensi keskiviikkoon olisi aikaa pähkiä oman seuran kisoja Masalan kuplassa.

Hipin operaatiosta on nyt kolme viikkoa ja nyt olen uskaltanut mennä ihan normaalipituisille ja -rankoille lenkeille. Pelloilla saa painella just niin paljon kun haluaa! Ja haluaahan se. Maanantaina olin sen kanssa taas Veikkolan sisähallilla treenaamassa temppuja. Nyt muistin jopa ottaa musiikin mukaan joten päästiin kokeilemaan uusittua ohjelmaamme kokonaisuudessaan. Yllättävä ongelma ilmaantui sillä Hippi ei halunnut pyöriä. Kyseessä kuitenkin temppu jonka on oppinut ensimmäisenä. Muuten teki suht hyvin uudetkin temput mutta noissa pyörähdyksissä jäkitti kuin aasi. Hippi ehkä jotenkin ylenkatsoo liian helppoja temppuja, mene ja tiedä ;) Ehkäpä me sinne koertantsukisoihin sitten lähdetään katsomaan mitkä temput seuraavaksi aiheuttaa suurta jäkitystä.

Ja välillä Kirppu-mummelinkin kuulumisia :) Loistavasti jaksaa lenkeillä mukana, välillä ottaa pienet riehumissessiot nuorempien kanssa ja sitten taas tepastelee arvokkaaseen tahtiin porukan mukana. Temppujen tekemisestä innostuu vielä ihan hirmuisesti ja olenkin välillä pyöritellyt mielessäni josko ilmottaisi Kirpun vielä johonkin koiratanssikisoihin näyttämään vähän mummopoweria ;) Sehän tosin haukkuu ihan taukoamatta kun innostuu mutta so what, ainakin on tohkeissaan.










1 kommentti:

  1. Preeriasheltti kisoihin ja Kirppu tanssimaan! Vähänkö siistiä! :)

    VastaaPoista