torstai 10. helmikuuta 2011

Lisää kuvia

Jotain hyötyä iltavuoroista, tänään sattui aurinko paistamaan heti aamusta joten ei muuta kuin kamera messiin ja aamulenkille koiruuksien kanssa! Tosin pakkasta oli sen verran että takit piti heittää päälle ja mummelille tossut jalkaan. Noi Kirpun tossut on ollut kyllä ihan nappihankinta! Kirppu tykkää kirmata niiden kanssa eikä sillä palele tassut lainkaan vaikka seisois lumihangessa :) Kirpuli esiintyykin kovin monessa kuvassa mutta kun se on niin liikuttavan suloinen talviasusteissaan... Ja tänään oli vielä jotenkin ekstratouhukkaalla tuulella! Ihana, rakas mummeli!


Eilen olin Pandan kanssa pikatreneissä, pientä ja vaikeaa pätkää. Olin hienosti luovuttanut jälleen kerran jo ratantutustumisen aikana, naureskelin kouluttajalle että tämä pätkä on niin mahdoton meille etten vaihda edes kenkiä. Hyihyi, mikä asenne. Ja mitä tekee Panda, päätti jälleen kerran näyttää että osaa vaikka ja mitä :) En sitten tiedä, olisko mun "rento" mennään-pitämään-vain-hauskaa-asenne jotenkin avainsana siihen että Panda on toiminut ihan sairaan makeesti nyt parissa viime treenissä! Sen olen tiennyt että vaatia ei voi eikä kannata kauheasti toistella asioita mutta se että menee ja tekee vaan näyttää toimivat kaikkesta parhaiten! Koirahan ei onneksi tiedä ohjaajan onnetonta asennetta, sille kun kerrotaan vain se että se on ihan hirmu taitava pieni otus. Pistin nyt sitten ilmon menemään ja Panda pääsee Masalan kisoihin 19.2 :)

3 kommenttia:

  1. Kirppu on kyllä niin ilmeikäs shelttineiti, aivan ihana mummeli<3 Peukkuja kisoihin!!!:)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja koiria :) Teillä näyttää olevan samat talvivarustukset kun meillä: vanhalla punainen hurtta ja nuorella ruskea best fried :D

    VastaaPoista
  3. Tuo Best Friend on hyvä takki kun siellä on verkkoBOT-loimi alla :) Hippi heittäytyi nakupetteriksi näin talven kunniaksi ja joutuu nyt harrastamaan kerrospukeutumista pahimpien pakkasten aikana.

    VastaaPoista