sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Liikaa pakkasta!

Yyyh, ihan kiva kun on lunta mutta mulle riittäisi ihan hyvin sellaiset 5 astetta pakkasta... Ja ei tuulta. Eikä lisää lunta. Kelles näitä toivomuksia voikaan esittää? Olin ilmoittanut Hipin Purinalle 27.11. Jotenkin ajattelin ettei marraskuun lopulla voisi niiiin kylmä olla mutta väärässä olin. Miinusasteita sen 10 joten meidän hyppelyt jäi siihen, lusmuiltiin kotosalla. Jotenkin ajatus kisaamisesta noin kylmässä on vaan niin mahdoton :D Kyllähän sitä itsensä saa puettua mutta koko ajan saa pelätä että rikkooko tuollaisessa kylmyydessä koiransa. Kun ei ollut ees mitenkään tärkeät kisat niin mitäpä sitä suotta riskejä ottamaan. Hippi on ilmoitettu myös Porvooseen 5.12 ja ainakin kisatiedoissa sanottiin että maneesissa on noin +10 astetta. Se riittäisi kyllä meille ihan hyvin. Tietty noita startteja olisi kiva ollut saada vielä muutamia tälle vuodelle, eihän meillä ole edes nollat kasassa. Jää taas talvitauon jälkeen hommia. Ja jos ei saada niitä kasaan niin ei ehkä ole asiaa muutenkaan isoihinkaan kisoihin ;)

Jos viime viikonloppu oli täyteen ahdettu, ei nyt ollut kisojen peruunnuttua mitään ohjelmaa. Luksusta. Siispä vuorossa oli pitkiä metsälenkkejä ja pientä treenipuuhastelua. Lauantaina käytiin työkaverin kanssa illalla meikossa otsalamput apuna. Tosi upee paikka pimeälläkin ja lumen ansiosta näkyvyys oli kellonaikaan nähden huippuluokkaa :)

Koska tänä viikonloppuna ei paljoa treenailtu, yritin opettaa Hipille paria uutta temppua. Temppu nro 1 oli takajaloillaan seiste pyörähdys. Hippi kun on oppinut tanssimaan kohti, ei se meinannut millään hiffata että voisi vain pyörähtää ympäri paikoillaan :) Temppu nro 2 oli tangon ympäri tanssiminen myöskin takajaloillaan seisten. Tämä nyt oli ehkä hieman vaan varioitu temppu siitä kun seisoo vadin päällä ja pyörii siinä ympäri. Tosin hieman vaativampi asia koska tangosta ei niin saa tukea. Pienen sähläilyn jälkeen alkoivat toistot muistuttamaan sitä mitä haluaisin :)

Tässä pieni, hämärä pätkä siitä minkälaiseksi temput muodostuivat parin päivän aikana.Tavoitteena tietysti saada tuo "spin" vielä itsenäisemmäksi ja kauempana ohjaajasta tapahtuvaksi. Tuo "runt" pitäisi saada vähemmän sähläileväksi...

Viikonloppuna oli kaverini kleinsbitch Sinda hoidossa. Pieni raitapaita-saksalainen on pitänyt sheltit hyvin kurissa ja nuhteessa. Hauska tyyppi!

*Lisäystä*

Meinasi unohtua kirjuuttaa keskiviikon treeneistä jotka olivat hyvin erilaiset ja hauskat. Meillä oli pieni radanpätkä jolla ohjaaja ei saanut juosta ollenkaan, piti vain lähettää koiraa esteille ja rytmittää käännökset oikein! Oli hyvää vaihtelua vaikkakaan ei niin helppoa. Nyt kyllä näki miten Hippi irtosi esteille kun vaan piti ohjausta päällä. Ei töksähtänyt meno ollenkaan vaikka kävelin jo seuraaville esteille Hipin suorittaessa edellisiä :) Hippi oli nääääääääin hyvä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti