sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Taas liitelemässä

Hippiäisen agilitytauko loppui tänään :) Puolitoista kuukautta ehti vierähtämään viime treeneistä joten tänään hallilla oli yksi hyvin innokas pieni shetlantilainen. Tehtiin etenemistreeniä, kahdeksan hyppyä (tai no, mukana myös muuri, pituus ja okseri) peräkkäin erilaisilla etäisyyksillä ja koiran oli tarkoitus hypätä ne kaikki niin itsenäisesti kuin mahdollista. Ekalla kerralla jäin toisen esteen kohdalle ja Hippi hyppäsi kaikki hypyt pelkällä eteen-käskyllä :) Lopussa oli palkka odottelemassa. Tehtiin tätä harjoitusta molemmilta puolilta ja molempiin suuntiin. Hippi ei mun apua paljoa tarvinnut, eteni joka kerta tosi hienosti koko suoran. Keskittyi myös todella hyvin hyppyihin joiden etäisyydet vaihtelivat joten joutui oikeasti rytmittämään menoansa. Toinen pikkutreeni oli keppien aloitukset niin että putkensuu oli siinä ihan hollilla. Kävin pariin otteeseen siirtämässä putkea jotta vaikeuttaisi mahdollisimman paljon keppien hakemista ;) Muutaman kerran Hippi livahti putkeen mutta lopuksi haki taas itse keppejä pitkältäkin matkalta vaikka välillä annoin mennä putkeen ja välillä kepeille. Hyvää keskittymistreeniä. Tauko oli tehnyt hyväää, oli taas hauska reenata :)

Täytyy katsoa, jos löytyisi vielä jotkut kisat tälle vuodelle. Toisaalta mä e tykkää yhtään kisata kylmässä... Ollaan päästy vaan aika vähän kisaamaan syksyllä, peräti kolmissa kisoissa. Tosin onhan noita startteja ja isoja kisoja kertynyt tälle vuodelle joten hieman rauhallisempi tahti ei taatusti ole haitaksi.

Tänään kävin myös katsomassa yhtä kämppää Kylmälästä. Ja muutto olisi vuoden vaihteessa! Onhan tuo vähän keskellä metsää mutta toisaalta työmatka lyhenee. Kivaakivaa! Ja ihan vieressä on kaksi järveä joten kesällä pääsee uittamaan koiruuksia aina kun vaan haluaa, Hippi tulee olemaan niin paratiisissa :D

2 kommenttia:

  1. Tulkaa Lietoon joulukuun alussa :) Me ajateltiin kisata silloin ja olis kiva nähdä pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
  2. Mä mietin noita kisojakin mutta kylmyyden lisäks mua nykyään haittaa liian isot luokat ;D Kohta täytyy varmaan lopettaa kisaaminenkin :D Olis kyllä hauska nähdä joten kassotaan mihin sitä suuntais!

    VastaaPoista