perjantai 1. tammikuuta 2010

Kohti uutta vuotta

Vuosi, ja siinä samalla vuosikymmen, vaihtui koiramaisissa merkeissä :) Oltiin Karon ja Tuomaksen luona missä oli myös Jenna+Antti sheltteineen. Pienä paimenia vilisi menossa mukana sulassa sovussa kahdeksan kappaletta. Kiitos Karolle hauskasta illasta :)

Tänään kävin Hipin kanssa hallilla ottamassa puomia ja pientä pyöritystä. Puomilla on tällä tavoitteena se että Hippi juoksee vauhdilla alas vaikka jään himmailemaan taakse. Se nyt kuitenkin se todennäköisin asia mitä tulen kisoissa tekemään ;) Palkkana olen käyttänyt joko seuraavaa estettä, yleensä putkea, tai sitten eteenpäin lentävää palloa. Hippi tekeekin jo varsin nopeita suorituksia, vielä kun oppisi luottamaan siihen että ne toimivat kisoissakin. Nyt sunnuntainahan olisi Hyvinkäällä ne kisat, pitäisi vaan pitää pää kylmänä ja mennä tekemään ne kunnolliset alastulot. Tosin olen kovasti psyykannut itseni siihen että teemme onnistuneet puomit joten tuumasta toimeen sitten Hyvinkäällä.

Treenien jälkeen napsin hieman kuvia koirista, edelleen kun lunta riittää ja paljon! Ihanaa! En edes halua muistella syksyn kurakelejä, tämä pakkanen ja lumi on niin luksusta! Tosin kovimmilla pakkasilla tytöillä jäätyy tassut mutta kunhan pysyvät liikkeessä niin pärjäävät. En siis valita vaan toivon että tämä talvinen ilma jatkuu!

Mulla on ehkä hieman tricolourinväriset silmälasit päässä mutta Hippiäinen on vaan niin nätti tässä kuvassa 8)
Kirppu on niin ihanan riehakas mummeli edelleen :) Ikää tulee maaliskuussa 12 vee mittariin mutta ainakaan käytöksestä sitä ei huomaa...
Näin vuoden alkuun pitäisi varmaan miettiä jotain tavoitteita ensi vuodelle. Agilityssa en haluaisi Hipillle asettaa mitään tuloksellisia tavoitteita vaan lähinnä listaan tulisi puomin kontaktille nopeus + suoritusvarmuus, yhteistyön hiominen vieläkin paremmaksi, erilaisten ohjaustekniikoiden omaksuminen käytäntöön sekä koiran opettaminen teknisesti vieläkin taitavammaksi. Se, mihin näillä eväillä sitten päästään, jää nähtäväksi :) Tokossa on selkeämpi tavoite. Voittajaluokkaan ja sieltä ykköstulos. Vielä on liikkeitä jotka ovat melkoisen levällään joten tavoitteeseen pääsy tietää paljon töitä!

Pandan kanssa pitäisi oikeasti mennä kisaamaan... Hiljaa kuiskaten sen kanssa se AVA on edelleen tavoitteena, tosin tällä meiningillä vaikuttaa hieman hankalalta. Jotta tulisi agilitysertejä edes teoriassa, pitäisi koiran kanssa kisata. Simple as that. Harmi, ettei niillä ole kotiinkuljetusta :D

Kirppu pääsee niihin näyttelyihin joihin 10+ vetskut pääsevät ilmaiseksi. Niin ja jotka sopivat kalenteriin :) Tällä hetkellä olen sen ilmoittanut peräti kahteen näytelmään! Toinen on niin tohkeissaan kun pääsee kehään joten sinne sekaan vaikka nuo korvat tuppaavat nousemaan melko terhakkaasti pystyyn. Onneksi ovat tähän mennessä sen hetken pysyneet alhaalla kun niitä hieman rullailee kehään mennessä. Eikä sillä ole edes mitään merkitystä miten ne korvat ovat, pääasia on että Kirpulla on hauskaa!

2 kommenttia:

  1. No Hippi on tosi sulkku tossa kuvassa <3 Ja muissa se onkin sit häntä pystyssä tuttuun tapaan :D Suloisena tosin niissäkin!!

    VastaaPoista
  2. Ihania, riehakkaita kuvia shelttineitosista. Tainnu joillakin olla hippasen hauskaa! =D Ja kattoo tota Hipin kuvaa millasilla laseilla tahansa, niin kaunis tyttö on!

    VastaaPoista