tiistai 22. syyskuuta 2009

Hiljaiseloa

Koiruuksilla näyttää olevan joku syysloman tyylinen tällä hetkellä. Ei olla kauheasti tehty mitään muuta kuin lenkkeilty syys-säässä. Ja mikäs siinä, metsissä on nyt ihana kulkea. Ainoa miinuspuoli (tosin aika iso sellainen) on hirvikärpäset. Voi kiesus että osaan inhota niitä >:/ Ehkäpä kohta tulee pakkaset ja nuo pienet kiusanhenget katoavat maisemista! Sunnuntaina oltiin agilitytreeneissä Hipin kanssa ja jos viime viikonlopun kisat menivät hyvin niin nyt palauduttiin maan pinnalle. Helppoja pätkiä jotka eivät meinanneet onnistua, ei sitten millään. Hyvillä mielin sunnuntaina Turkuun kisaamaan kolmelle radalle. Ja koirahan tietty meni sinne minne ohjattiin mutta kun ohjaus näytti aina miten sattuu. Hippi onneksi jaksaa toistoja joten homma saatiin lopuksi onnistumaan mutta voi koiraparkaa kun sen pitäisi yrittää ymmärtää itään ja länteen suuntautuvia ohjauksia...

Viikonloppuna kisattiin agilityn MM-kisat ja siellä suomalaiset pärjäsivät loistavasti :) Kultaa tuli minien yksilökisasta kun Caroliina Pellikka ja Kerttu-sheltti voittivat! Ihan älyttömän hienoa! Myös medeissä tuli joukkuekultaa ja KKK:sta oli kaksi joukkueen jäsentä, koikkeri Robi + Laitisen Jari sekä länderi-Viima ja Niemen Anu. Kolmas koirakko oli Soolo-sheltti ja Koskelaisen Iida. Melkolailla mahtavaa! Kyllä tuli taas treeni-intoa, jospa Hipinkin saisi joskus edes lähelle tuota tasoa ;D Ja ensi vuonna täytyy kyllä päästä vähintään katsomaan kisoja paikan päälle.

Eilen meillä oli Karon kanssa suuret suunnitelmat lähteä mitalisteja vastaan lentokentälle. Lennon piti olla perillä 22.50 joten siihen tähdättiin. Karo kysyi infosta mihin mahtaisi lento tulla ja meidät neuvottiinkin yhdelle portille. Siinä sitten venailtiin. Ja venailtiin... Melkein tunti odoteltiin kunnes toisesta suunnasta tuli agilityihmisiä jotka kysyivät että mitä ihmettä me tuolla portilla tehtiin, maajoukkue oli tullut ihan eri terminaaliin :D Siinä sitten juostiin hirveetä kyytiä oikeaan paikkaan vain todetaksemme että kaikki olivat jo lähteneet. Silloin veetutti. Karo soitti sitten Pellikoille että missattiin nämä mutta he onneksi odottivat meitä sitten Espoon Lidlin pihalla joten päästiin antamaan onnittelukukat, kello kaksitoista yöllä :D Kaikenkaikkiaan melko nolo loppu hyvälle ajatukselle mutta hengessä oltiin kovasti mukana. Jospa sitä seuraavalla kerralla kaivaisi tarkemmat tiedot oikeasta lennosta niin oikean terminaalinkin löytäminen helpottaisi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti