keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Sporttirakki
Eilen avattiin uusi koiraurheilun valmennus- ja harrastusyhteisö, Sporttirakki. Käykäähän tutustumassa! Itse kirjoitan sinne koiratanssiin liittyviä artikkeleita joten jos sinulle tulee mieleen joku aihe, mistä haluaisit lukea, heitä kommenttia niin kirjoittelen ajatuksiani auki! Tuolta löytyy ensimmäinen kirjoitukseni, lähinnä koiratanssia esittelevä artikkeli.
Sporttirakkiin on saatu hieno kattaus koiramaailman asiantuntijoita ja olen todella iloinen, että voin olla itsekin mukana.


2 kommenttia:

  1. Hei, ei liity aiheeseen, mutta minulla on kotona n. 11 vanha kovasti Dio:a muistuttava brittilinjainen sheltti tyttö. Kävimme muutamissa pentunäyttelyissä, joissa tuomarit tykkäsivät selkeästi jenkkityyppisistä shelteistä ja sanoivat koiraani liian kevyeksi rakenteeltaan ja päästään. Olisiko sinulla suositella ketään tuomaria, jolla tälläinen kevyempi rakenteinen voisi pärjätä? Kiitos kovasti jo etukäteen :)

    VastaaPoista
  2. Mä oon nykyään hieman pihalla noista näyttelytuomareista mutta ehdottomasti kannattaa suosia brittiläisiä tuomareita :) Niitä yritän Dionkin kanssa bongailla!

    VastaaPoista