maanantai 24. huhtikuuta 2017

Kyllä tää tästä!

Hippi voi hyvin. Suorastaan erinomaisesti! Sen ruokahalu on pohjaton, kaikki ne menetetyt ateriat pitäisi nyt saada lyhyessä ajassa pöytään Hipin mielestä. Ruokamäärä on nostettu normaaliin ja kaikki uppoaa nanosekunnissa. Ruokana Hippi saa nyt kalkkunan jauhelihaa, kaurapuuroa ja raejuustoa. Mennään nyt sillä hetken ja sitten joku sopiva nappula siihen kylkeen. Lopetin muut lääkitykset paitsi Tylosinin, sitä saa kuurinsa loppuun. Harkinnassa on Hipille myös kuonokoppa sillä en halua kokeilla enää kestääkö sen haima löydäksiä ulkoa. Toki voisin pitää sen jatkossa hihnassa mutta se ei oikein tunnu mieluisalta vaihtoehdolta. Äkkiäkös se koppaan tottuisi.

Flown ohjelma etenee hitaasti. Tai siis tällä hetkellä ei ollenkaan. Musiikki on nyt muhimassa ja treenaillaan erilaisia liikeyhdistelmiä. Vielä en tiedä, mitkä kaikki tulevat ohjelmaa asti mutta haluaisin siihen taas jotain uutta. Hypähdys-temppu on saatu toimimaan myös kauempana selän takana joten sitä ainakin haluaisin käyttää. Samoin sen edessä juoksemisen. Flowlle sterkan jälkeinen taukoilu ja vähempi treenaaminen on saanut aikaiseksi hirmuisen innon kun vihdoinkin pääsee jotain tekemään. Tälläkin kertaa tauko on tehnyt hyvää ja asioita on mietitty urakalla. Jopa positioiden treenaamisessa ei ole ahdistusta tullut joten ehkä syksyllä pääsisi HTM:n parissakin kisaamaan.

Tämä onnistuu nyt makuullakin!


Tänään Flow pääsi taas fyssarille PAtrician käsittelyyn. Liikkeissä Patricia huomasi, että kaarteisssa Flow suoristaa ranteita eli käyttää kroppaansa nyt paremmin! Samoin selkälinja pysyy tasaisempana liikkeessä. Jospa tuon kauan kadoksissa olleen selän saa oikeasti toimimaan kunnolla noiden jumppien kautta. Jalkojen nostoissa ja tasapainotyynyillä seistessä Flow käyttää edelleen vasenta takajalkaa huonommin kuin oikeaa. Ehkä tämä on jäänne sieltä pentuajan äksidentistä missä putosi pöydältä kun kiipesi pentuaitauksesta pois. Niinkuin tällviissiin. Muuten Flow oli ihmeen hyvässä kuosissa ja Patricia sanoikin tämän kerran menevän vallan hemmottelun piikkiin. Kerrankin noin päin.

2 kommenttia:

  1. Kiinnostaa rotuvalinnat. Miksi sheltti ja bordercollie? Onko nämä rodut kuinka samanlaisia? Miksi ''palasit'' bordercollien jälkeen takaisin shelttiin? Molempien rotujen + ja - . Koetko sheltin olevan yhtä hyvä harrastuskoira kuin bc on

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksestä. Oli sen verran laaja aihe, että kirjoitin tästä oman postauksen :)

      Poista