perjantai 6. tammikuuta 2017

Mustavalkoinen painekattila


Toipilaalla alkaa kaatua kuppi hiljalleen. Flow hyppii hihnassa pukkihyppyjä ja yrittää leikkiä Dion kanssa. Siitä viimeistään tietää, että Flowlla on oikeasti ihan megalomaanisen tylsää! Ei auta, vielä pitäisi malttaa lyhyempien lenkkien kanssa tovi. Olen kyllä naksutellut Flowlle "häpeämistä" mutta se on ollut aika pitkään sellaista huitomista ja kuonon läpsimistä. Nyt tajusin kuitenkin kokeilla temppua kun Flow makaa ja se olikin heti helpompaa! Heti tuli kestoa lisää. Tämäkin on muuten ollut harvinaisen hankala temppu Flowlle, sen opetteluhan on aloitettu jo ties kuinka kauan sitten ja koska ei edennyt, pistettiin se hautumaan.Toipilasta käytiin myös viihdyttämässä Sellossa, siellä hortoilemalla saa koirat suht pienellä vaivalla kohtuullisen väsyneiksi.
HTM-positioita on myös hieman hinkattu, sen mitä sisällä mahtuu tekemään. Lähinnä noihin vaikeimpiin positioihin hakeutumista oma-aloitteisesti ja palkka lattialle jotta voi taas hakeutua positioon jne. Onhan niissä työsarkaa, edelleen. Ehkä jo ensi viikolla Flow saa liikkua enemmän!

Keskiviikkona olin aamulla hieman ihmeissäni kun heräsin yöllä siihen, että Hippi kävi juomassa. Joi myös aamulla mikä on tälle koiralle poikkeuksellista. Koska koirat syövät raakaruokaa, eivät juo mitenkään ihmeemmin vettä kotona. Tämä jäi tietysti vaivaamaan joten tutkin Hipistä verinäytteet töissä. Kaikki oli kunnossa joten Hipillä taisi vain olla jano :P Tulipahan tutkittua, taas kerran! Hienoa on se, että aikoinaan koholla ollut ALAT-arvo on pysynyt jo useamman vuoden normilukemissa.

PiioPiupali sai paikan rallykisoihin 28.1 joten ilmosin sen samalla myös ensi keskiviikoksi ratatreeneihin kun sellaiset Veikkolassa järjestetään. Hyvä päästä vähän vieraisiin paikkoihin tekemään rataa, radanteko kun on Diolla vielä ihan lastenkengissä. Kyllä se osaa kaikki ALO-luokan asiat mutta pötköön tekeminen ja palkattomuus on sille ne haasteellisimmat asiat. Katsotaan tää kisa ja sitten tietää taas mitä treenata. Tai siis kaikkeahan toki pitäisi treenata.

Ajattelin myös testata miten paljon turkki kasvaa kuukaudessa lisäravinteiden hevoskuurilla. Dio pudotti turkkinsa totaalisesti mutta ilmoitin sen silti näyttelyyn Viroon helmikuun alussa. Lähtötilanne on siis tämä:
On paljon mahdollista, että Dio on tuollaisen kapisen näköinen kuukaudenkin päästä. Hippikin pääsee kehään koska ilmainen ilmo veteraaneille ;) Enpä muista milloin oon viimeks Virossa ollut näyttelyssä! Varmaan joskus Pandan kanssa?

3 kommenttia:

  1. Lähdettekö Valgan näyttelyyn? =) Me ollaan myös menossa sinne!

    VastaaPoista
  2. Joo, Valgaan! Kivaa, että tuttuja tulossa :)

    VastaaPoista
  3. Jee kiva juttu! Meillä on samat konstit käytössä turkin kanssa, mä vähän epäilen että kkn päästä koira on edelleen yhtä karvaton 😁

    VastaaPoista