maanantai 29. helmikuuta 2016

No sehän meni paremmin kuin osasin odottaa
Eiliset tantsukisat menivät vallan mallikkaasti. Hippi aloitti HTM alokasluokan joten mulle ei jäänyt ihan hirveästi ylimääräistä aikaa työstää shetlantilaista. Jostain syystä Hippi keksi yhdistää kaksi oikean puolen positiota yhdeksi ja seurasi aivan poikittain kun treenasin pätkiä. Hauskaan kohtaan keksi tämän kikkailun. Yritin siinä sitten palkkailla pelkkiä positioita mutta kehään mentäessä oli hieman epävarma olo. Hippi keskittyi kuitenkin oikein mallikkaasti, ainoastaan tuo heel-positio oikealla puolella jäi vinoksi, samoin vaihto siihen ei meinannut onnistua kun Hippi ei lähtenyt pyörähtämään. En alkanut sitä korjaamaan kauheasti kesken ohjelman sillä siitä olisi voinut tulla kommenttiraitaa koiralta. Kokonaisuutena ohjelma meni erittäin hyvin, olin enemmän kuin tyytyväinen tuohon vireeseen. Haukku raikasi ohjelman jälkeen koiraa kehuessa mutta siinä vaiheessa saakin jo huutaa.

Hippi sai pisteitä yhteensä 169,67, kunniamaininnan ja voitti vielä luokkansa!

Tuomarikohtaiset pisteet ja kommentit

Mari Väänänen: Tekn. 85 tait. 87 yht. 172 "Katkeamaton kontakti, keskittynyt suoritus. Huomaamaton ohjaus! Yksi epätarkka vaihtotilanne, muuten vahva esitys. Hyvä asenne, hyvä musa."
Hannele Parviainen: Tekn. 84 tait 83 yht. 167 "Upea kontakti. Kehää olisi voinut käyttää paremmin. Musiikki olisi suonut myös temponvaihtelut. Kaikkinensa hieno alo-luokan esitys"
Heli Nousiainen: Tekn 86 tait. 43 yht. 170 "Positiot oli kivasti ketjutttu. Hieman enemmän kaipaisin ohjaajalle lisää musiikin ilmentämistä omassa liikkumisessaan (not gonna happen tämän koiran kanssa). Muutama epätarkka positio.

Flowlle oli myös arvottu eka lähtöpaikka avoimessa luokassa. Mä oon vissiin tarpeeks kitissyt odotusajoista kun nyt jokaisessa kisassa arpaonni lykkää meille starttipaikkaa numero yksi :P. Flown kanssa tavoitteena oli rento tekeminen mutta se ei ihan toteutunut. Alun vaihdot menivät plörinäksi, Flow ei vain kyennyt. Teki noita vaihtoja ennen kehää mutta itse ohjelmassa jäätyi kokonaan. Yritin auttaa Flowta mutta ei se miltään seuraamiselta näyttänyt. Tavan seuraaminen sai Flown taas raiteilleen kunnes tuli jalkojen välissä seuraamista, tässä taas korvat luimuun, samoin oikean puolen sivuaskeleissa. Juoksuosuuksissa Flow oli paljon vapautuneemman näköinen mutta hitaampi nyherrys saa sen ahdistumaan. Ehkä se ei vaan silti osaa noita positioita kunnolla. Ei muuta kuin lisää aikaa ja treeniä, kyllä mä haluan paremman ilmeen tuolle koiralle HTM:ssäkin!

Tuomarikohtaiset pisteet ja kommentit:

Mari Väänänen: Tekn. 78 tait. 80 yht. 158 "Alkuohjelma kovin epäselvä. Vaikeuksia hakeutua oikeaan positioon. Koira oli sen näköinen, että se ei ihan aina tiennyt missä olisi pitänyt olla. Tempoltaan reippaammissa osuuksissa vapautuneempi. Hyviä sivuaskelia.
Hannele Parviainen: Tekn. 78 tait. 78 yht. 156
Heli Nousiainen: Tekn. 81 tait. 83 yht. 164 " Kehää käytetty monipuolisesti. Muutamia epätarkkuuksia. Kontakti piti kuitenkin läpi esityksen. Lisää heittäytymistä kaipaisin ohjaajalta, toisi lisäulottuvuutta koreografiaan"

Flow sai yhteensä 159,33 pistettä ja voitti näillä pisteillä luokkansa! Ihan ansaitut pisteet palikkaohjelmalla jossa oli virheitä, kunniamaininta olisi ollut tuolla esityksellä liikaa. Yllättävän lähelle tosin päästiin.

Dio oli onnessaan kisapaikalla kun siellä oli niiiin monta kivaa kaveria joiden kanssa pääsi painimaan. Kotona oli onnellisen väsynyt kakara. (Ei muuten tarvitse ihmetellä miksi niin moni laturinjohto on purtu poikki, nehän roikkuu tuossa penun sängyn vieressä...)Nukkuvaa koiraa ei saa häiritä


Hippi oli ainoastaan virkaväsynyt
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti