lauantai 27. helmikuuta 2016

Kisavalmisteluja


Huomenna Hippi ja Flow lähtevät tanhukisoihin. Tällä kertaa me ollaan jopa treenattu, useamman kerran. Viime viikonloppuna oltiin Turussa käymässä ja silloin treenattiin. Tosin ei just näitä ohjelmia mutta jotain kuitenkin.

Dio ja Rin


Flown musiikin kanssa meinasi iskeä pieni kriisi (milloin meillä ei olisi musakriisejä) mutta nyt sillä on palikkamusiikki ja palikkaohjelma. Sopii siis meille oikein hyvin. Maanantaina ja keskiviikkona kävin hallilla ottamassa molempien ohjelmia musiikin kanssa. Hippi tekee hyvin ja hiljaa paitsi jos se suuttuu jostain. Sitten se haukkuu ja kikkailee. Tätä ei voi etukäteen ennustaa, se voi suuttua huonosta ohjauksesta nanosekunnissa ja sitten peli on menetetty. Sellainen se Hippi on. Flow taasen yrittää kyllä kovasti mutta se ahdistuu aina välillä, toivottavasti sille saisi kisoissa ahdistumattoman olotilan. Flow on saanut HTM:n lisäsi treenata eteen-kävelyä. Tämä alkaa olla siinä kuosissa, että sen voisi ottaa jo vaikeutettuna mukaan ohjelmaankin. Tai siis jos olisi uusi ohjelma. Flow kävelee itsenäisesti pitkänkin pätkän eteenpäin kun jään itse paikoilleni. Eikä sen nyt ihan hirveitä matkoja tarvitse periaatteessa edetä, johan kehänauhat tulee kisoissa vastaan.

Dio yllätti sunnuntain treeneissä Turussa. Se teki niin keskittyneesti omia juttujaan vaikka hallissa oli muita, tuntemattomia koiria. Nämä omat jutut koostuivat perusasentotreeneistä ja seuraamisesta, niitä sen kanssa voi tehdä nyt pidempiäkin pätkiä ja häiriössä kun keskittymiskyky on parantunut iän myötä. Hiljaksiin edetään mutta mihinkäs tässä kiire.

Tänään oli ehkä tän vuoden upein päivä sään puolesta joten päästiin pelloille kameran kanssa. Luksusta!

Noi hännät!


Hän on niin kaunis <3

Rankka personal trainer Flowlla. Jaksaa, jaksaa!


Flow muuten valittiin toistamiseen tahtitassujen vuoden Freestyle-koiraksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti