lauantai 1. elokuuta 2015

Sadan pisteen tyypit


Hippi ja Flow rykäisivät tänään molemmat Forssan rally-tokokisoissa 100 pisteen suorituksen! Rata oli hämmästyttävän helppo, lyhyt ja simppelin selkeä.Kun katselin kisapaikalle tultuani tuota alo-luokan karttaa, luulin siitä puuttuvan puolet radasta mutta kyllä se juuri tuollainen oli. Hippi oli suoritusvuorossa ensimmäisenä joten kävin radan vain paristi läpi rataantutustumisessa ja sitten koiraa seurauttamaan. Tämä tyyli näyttäisi sopivan Hipille, nytkin se oli tosi rauhallinen ja malttavainen radalla. No, kuten sanottua, rata oli lyhyt ja loppui ennen kun pääsi edes kunnolla alkuun. Mielestäni en tehnyt mitään radikaalia virhettä itse mutta koska tämän lajin arvostelu on mulle vielä hieman mysteeri, jäin suurella mielenkiinnolla odottelemaan pisteitä. Vihdoin pisteet raaputettiin seinälle ja Hippi sai kun saikin täydet 100 pistettä!

Hipin rallailut

Flown vuoro oli reilun kymmenen koirakon päästä joten ei muuta kuin Hipille palkat ja sitten koirien vaihto. Flowlle tuo hihna on edelleen vähän omituinen juttu, on sen kanssa päivälenkille lähdössä. Tarttis varmaan treenata enemmän hihnan kanssa mutta toivottavasti siitä pääsisi nopeasti eroon. Flown suoritus oli siisti ja hallittu enkä tällä kerralla vienyt siltä pisteitä omilla töppäilyillä. Radan päätyttyä kehuin Flowta tapani mukaan ja sehän meinasi napata hihnan suuhunsa. Pyysin sen äkkiä seuraamaan jotta päästiin kehästä pihalle ilman hylkyä.
Flown pisteiden tultua seinälle, tuli tämä rally-efekti esiin sillä myös mustavalkee sai 100 pistettä! Kumpi olikaan nopeampi suorittaja?

Flown rallailut

Ja hei, ei se voitto vaan rehti kaksoisvoitto sillä tyypit valtasivat kaksi ekaa sijaa. Hippi oli tällä kertaa melkein kolme sekuntia rivakampi rallailija joten shetlantilainen ykköspallille ja Flow kakkospallille. Ei pöllömpi reissu!

Hankin muuten Lidlistä halpiskaiuttimen josta lähteekin yllättävän hyvin ääntä. Kävin testaamassa sitä viikolla ja treenasin hetken HTM:ää samalla. Hyvin kuului noin parinkymmenen metrin päähän joten ihan hyvä ostos. Mulla oli ennestään music angel mutta sen ääni ei ymmärrettävästi ulkona pitkälle kuulu. Hippi sai tehdä paristi oman ohjelmansa mutta Flow joutui tyytymään vain positioiden treenaamiseen sillä sen musiikkia mulla ei ollutkaan kännykässä. Ens viikko aikaa ja sitä rataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti