sunnuntai 23. elokuuta 2015

Eläköön Koirat!

Tältä näyttää pentukoira joka on hillunut stadikalla kaksi päivääPerjantaina kävin kaverin kanssa kuuntelemassa Victoria Stilwellin "shown" koska Hippi voitti lipun sinne vikoista agilitykisoistaan. Saatiin samalla vietyä koirien häkit niin olisi sitten vähemmän roudattavaa seuraavana päivänä. Victorian esitys oli ihan viihdyttävää kuunnteltavaa, mitään ihmeellistähän siellä ei kerrottu mutta hyvä esiintyjää jaksaa kuunnella sen kolme tuntiakin.Lauantaina hilauduttiin paikalle hyvissä ajoin. Esiintymislava oli yllättäen pieni katastrofi sillä pienen tilan lisäksi sinne oli jätetty bändin soittimet. Näin jo kauhuskenaarion kun mustavalkee sinkaisee soittimien sekaan kun liian lähellä olevaa kohdetta ei tietenkään voi kiertää, Flow kun on suurten linjojen kannattaja. Lavalla olisi päässyt käymään aikaisin aamulla mutta silloin ei oltu paikalla joten pohjaa ei päässyt kokeilemaan kuin vasta esityksessä. Flow esiintyi vikana kolmesta koirakosta. Mun piti lennosta muuttaa ohjelmasta kaikki "pitkät liikkeet" pois joten siitä tuli vielä enemmän paikoillaan pyörivä mutta ei se varmaan yleisöä haitannut. Ufon kierrossa Flow kaatoi koko pjaskan, videolta se ei näy mutta kopsahdus kuuluu. Tämä toki vaikeutti hieman loppua ja mun piti mennä mukaan nostamaan se alaosa pystyyn samalla kun Flow vei alienin sinne. Siinä sitten unohdin ottaa sen kannen mukaani joten jouduin pikaisesti sen vielä hakemaan :P Pienen tilan ansiosta meille jäi tosi paljon luppoaikaa kun kaikki liikkeet tuli nopeammin tehtyä joten ohjelma sisälsi taas paljon pyörimisiä, tällä kertaa meikäläisen pyynnöstä. Yllättävän hyvin Flow silti mahtui tuonne pienelle lavalle, tosin olisin ehkä ottanut Flinstonesin jos olisin tiennyt, että lava on täynnä kaikkea muutakin härpäkettä. Yleisöä nauratti kovasti Flown temput joten ehkä tuo hieman paikoillaan pyörivä esityskin ajoi asiansa.

Flow odottelee estradille pääsyä

Parin tunnin päästä oli vielä koiratanssin lajiesitys jossa meillä oli 10 minuuttia aikaa esitellä lajia. Päädyttiin porukan kanssa esittelemään HTM:n positioita, suuntia, temmpnvaihtoja ja linkkejä sekä freestylestä erilaisia liikkeitä. Eipä siinä muuten ihmeitä ehtinyt tehdä.Sunnuntaina meidän osuus alkoi puoli kymmeneltä. Nyt koiratanssiporukalla oli aikaa peräti puoli tuntia jossa esiteltiin seitsemän eri esitystä. Omat koirat olivat kaikki tänään mukana, myös PiioPiupali. Aamulla saimme käydä nurmella treenaamassa ja sehän olikin inhan märkä yön kosteuden jälkeen. No kivaahan se on märällä nurmella maata Flown ohjelmassa! Dio oli ihan hirmu keskittyneellä päällä, sitä ei haitannut kovalla oleva musiikki tai esitysalueen takana oleva match show. Ajattelin, että vähintään musiikki olisi häirinnyt sen kuuntelua mutta olin väärässä. Eikä se lähtenyt myöskään tervehtimään ihmisiä tai koiria. Kaiken lisäksi se kuunteli ihan hirmu tarkasti pelkkiä käskyjä ja vaihtoi hyvin liikkeestä toiseen! Pätevä pentu <3 Suorituksemme aluksi tervehdin yleisöä ajattelematta, että musamies otti sen tietysti aloitusmerkkinä. Aloitettiin sitten hieman lennosta mutta ei se tekemistä haitannut. Aika harva pääsee aloittamaan uransa stadikalta!

Hippi oli myös mukana. Olin arponut sille vanhoista ohjelmistamme i just can´t wait to be king-musiikin. Hippi oli alusta asti ihan mahdoton, se haukkui jo kun seurautin sen kentälle eikä se lopettanut huutamista missään vaiheessa :P Se myös teki mitä sattuu, meinasi kahdesti lähteä kiertämään nurmen reunalla olevia screenejä kun laitoin sen vatia kiertämään. Hipin kanssa ei ole koskaan toiminut tällaiset kiireellisessä aikataulussa tehdyt koiranvaihdot. Nytkin juoksin hakemaan sen häkistä koska Dion ja Hipin välissä oli vain yksi ohjelma. Ei vaan toimi tän koiran kohdalla.

Flown vuoro oli taas vikana. Tänään esitys pääsi vähän paremmin oikeuksiinsa kun tilaa oli paljon mutta Flow ajoittain hieman suti kostealla nurmella. Maltillinen eteneminen kun ei kuulu Flown ominaisuuksiin. Muuten Flown esitys oli takuuvarmaa tekemistä eikä tämän ohjelman treenaamattomuus haitannut lainkaan. Kiltisti F kerta toisensa jälkeen suorittaa vaikka tätäkin ohjelmaa on nyt jankattu aikas monta kertaa. Tosin sitä on treenattu aika minimaalisesti, että ehkä se on se salaisuus.

Koiratanssiesitysten lisäksi olin lupautunut Hipin kanssa agilitynäytökseen. Siinä tehtiin lyhyt 13 esteen rata joka oli tehty sen verran helpoksi, ettei siinä ongelmia esiintynyt. Hippi pääsi vielä kerran kiitämään vaikka eläkkeelle onkin siirtynyt. Tykkäsi!

Koirat käyttäytyivät superhienosti tungoksessa Expo-alueella ja ottivat mielellään kaikki rapsuttelut vastaan. Flowhan hyppi nuorempana mielellään ihmisiä vasten mutta nyt parkkeeraa istumaan rapsuttajan eteen, jotain oppia mennyt perille. Paljon ihmiset tulivatkin juttelemaan kun olivat nähneet esitykset. Kotimatkalla käytin koirat vielä uimassa ja sen jälkeen on kotona ollutkin aika hiljaista. Koirat ovat maanneet raatoina kuka missäkin. Rankkaa tällainen esiintyminen ja edustaminen isossa tapahtumassa ;)2 kommenttia:

  1. Teillä oli upeat esitykset ja oli ihana nähdä teidät viimein livenä!

    VastaaPoista