perjantai 23. elokuuta 2013

Vähiin käy ennen kuin loppuu


Snif, kesäloman vikoja päiviä viedään ja nekin vietetään, ylläripylläri, koiramaisissa merkeissä kun suunnataan Tampereelle koiratanssin koulutusohjaajakurssille. Tällä viikolla ollaan vain oltu, tavattu kavereita, samoiltu metsissä ja koirat ovat tietysti uineet kun se vielä on mahdollista.

Hipillä alkaa olemaan jo varsin nätti karva ja nythän se vasta suloinen onkin
<3

"Jokojokojokomäsaanhypätä"


Sitten asiaan!Tässä lajissa ei tyylipisteitä jaella


Sinne mulahti järveen shetlantilainen.


PandaPrinsessa tyytyi katselemaan laiturilta


Flowkin tykkää uida mutta silleen... normaalisti.


Ainakin tähän Kikkiäiseen verrattuna
Hipin jalka on kestänyt erinomaisesti liikunnan lisäykset. Se on saanut olla metsässä irti mutta ei ole saanut rallata kenenkään kanssa vaan kaahailun yrityksestä joutuu vielä hihnaan. Järki ja vauhti kun eivät pysy samassa päässä, ainakaan Hipillä. Olen antanut sen vähän kiihdytellä esim frisbeen perässä pehmeällä nurmella. Tästäkään ei jalka ole sanonut mitään. Jatkamme siis varovaista puuhastelun lisäämistä. Agilitya en ole vielä uskaltanut tehdä, katsotaan sitten kun ollaan päästy ihan normaaliin liikkumiseen.


Ja hei, ollaan me treenattukin! Tiistaina oltiin Katjan ja Susannan kanssa treenailemassa koiratanssia. Mä treenasin Flown kanssa lähinnä uusia temppuja ja Hipin kanssa HTM:ää. En saanut edelleenkään Hippiä ravaamaan seuraamisissa, ehkä tää 7 vuoden aikana opittu liikkumistapa on juurtunut jo aika syvään ;) Flow on oppinut jo suht hyvin mun edessä seisomisen selkä muhun päin, täytyy joskus kuvata sen treeniä. Kosketuskeppi on enää ohjaamassa Flown oikeaan asentoon mutta käskystä jää asentoon ja oon saanut naksuteltua sille sen että katsoo eteenpäin. Ei se vielä yhtä hieno oo kuin Hipillä mutta ihan hyvin temppu etenee.

Keskiviikkona olin Tiinan ja Miilun kanssa treenaamassa tokoa. Flow teki liikkuroitua seuraamista. Ihan ok, edelleen ottaa vähän häiriötä liikkurista ja perusasennot olivat välillä hukassa, näistä täytyy palkata enemmän. Kaukoja otin ihan läheltä, vaihtaa suht säpäkästi. En tosin tehnyt kuin istu-maa koska muut ovat vielä alkutekijöissään. Paikallamakuu piilossa josta näki koiran hyvin, pysyi nätisti asennossa eikä valahtanut edes lonkalle. Hmmm, avoimesta luokasta puuttuu vielä noudon luovutus, hypyn loppu ja luoksetulon pysäytys. Sitä en ole vielä tehnyt oikeastaan ollenkaan koska treenilistalla vielä vauhdikkaampi normi luoksetulo.

Tänään oli oman seuran valmennusryhmän tokot. Alkuun ruutua, F juoksi edelleen vain ruudussa olleen lelun luo. Näitä muutamia toistoja, kahdella ekalla kerralla meni hieman kaartaen sisään mutta vikalla meni jo suoraan. Tämän jälkeen hyppyä, tein AVO-hyppyä ja alkuun hieman hämmentyi kun käsky muuttui mutta teki kuitenkin. Tein taas muutamia toistoja joissa joka kerta istui kyllä muttei mitenkään supernopeasti joten tuota nopeaa istumista täytyy treenata nyt muualla kuin hypyn jälkeen. Seuraamista liikkuroituna, taas perusasennot hukassa etenkin käännöksissä vasemmalle joissa jäi seisomaan. Perusasennot siis työn alle. Muutenkin viilattiin hieman perusasentoa joka jää välillä vähän taakse, kriteerissä täytyy vaan olla supertarkka ettei peppu alal kiertymään taakse. Tämä on hieman huonontunut sen jälkeen kun opetin Flowlle takaperin peruuttamisen mun ympäri, vähän ehkä sekoittanut asioita päässään. Opittuja asioita alkaa olemaan jo niin paljon ettei mikään ihme jos joskus joku sekoittuu.

1 kommentti:

  1. Mahtavat Kikkimäiset kuvat! Ja ihan parasta, että kintut on oireettomat!

    Era

    VastaaPoista