sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kumaa pukkaa

Huh mitä hellettä tää viikonloppu on sisältänyt! Eilinen päivä vierähti Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla näyttelyssä ja tämä päivä Janakkalassa koiratanssikisoissa. Eilen siis Panda pääsi taas näyttelykehään Wenche Eikesethin arvosteltavaksi. Vetskunarttuja oli peräti viisi paikalla. Panda oli virkeällä tuulella helteestä huolimatta, hyppi ja haukahteli liikkeessä. No, sallittakoon pieni humputtelu 12 vuotiaalle mummelille ;). Panda saikin erin ja kilpailuluokassa sijoittui kolmanneksi. Tuomari arpoi Pandan ja toiseksi tulleen välillä pitkään, voittaja oli helpommin selvillä. Jostain syystä tuomari halusi antaa kakkoselle ja Pandalle kunniapalkinnot vaikkei niitä ymmärtääkseni enää jaella muualla kuin pentukehissä. Arvostelu oli seuraavanlainen "Excellent type & size, feminine, very good body, good proportions, excellent coat&colour, very young 12 year old dog". Varsinkin tuo vika lause oli aikas ihanasti kirjoitettu!

Tänään ajeltiin Tiinan ja Namuvillan kanssa Janakkalaan koiratanssikisoihin. Ainoastaan Flow pääsi kehään asti tanssahtelemaan kun Hippi joutui jäämään pois varpaansa takia.
Kisapaikka oli KUUMA! Lämpöasteita oli lähelle 30 eikä tuuli käynyt nimeksikään. Tuo helle kyllä hieman huoletti sillä Flowllahan ei ole mikään paras mahdollinen lämmönsietokyky. Oltiin paikalla hyvissä ajoin koska Namu kisasi alokasluokassa. Saatiin häkit onneksi varjoon jossa olikin ihan siedettävä lämpötila. Flown froteinen viilennysloimi oli yön pakkasessa joten se ainakin viilensi mukavasti mustavalkoista. Noin muuten tuo froteinen loimi ei oikein toimi Flowlla. F on vähän silakan mallinen eikä tuo loimi istu millään, roikkuu alati jommalla kummalla kyljelllä. Joten pistin Hurtan viilennysloimen tilaukseen, harmi etten ostanut sitä esim agilityn SM-kisoista!

Flow kisasi vikana avoimessa luokassa ja annoin sen olla häkissä melkein omaan suoritukseen saakka. Itse esitys meni helteestä huolimatta varsin hyvin! Olin kyllä tosi tyytyväinen Flown rehtiin ja iloiseen asenteeseen jolla se ohjelman työskenteli läpi :) Yksi virhe esityksessä oli, Flow jätti yhden tynnyrinkierron vajaaksi mutta muuten meni äärimmäisen hyvin. Kehän jälkeen palkkasin Flown huolella, sai megakivan kaninkarvalelun ja broilerinmaksaa. Pisteitä jäin taas jännityksellä odottamaan sillä tässä lajissa ei mikään ole varmaa, se on huomattu ennenkin. Anyway, tänään esityksemme miellytti tuomareita sillä Flow sai pisteitä 172, Kuman ja luokkavoiton. Jei :) Tässä tuomaripisteet:
Johanna Saariluoma: Tekn. 81 Tait 87 yht. 169 "Ihailtavaa yhteistyötä. Tällä koiralla oli kivaa! Liikkeitä vielä lisää tulevaisuudessa"
Hannele Parviainen: Tekn. 87 Tait. 85 yht. 172
Mirja Ovitz: Tekn. 90 Tait 85 yht. 175

Kyllä saa olla tyytyväinen Flowhun. Koira on vielä tosi nuori ja silti tekee tosi hienosti töitä koiratanssin(kin) parissa. Tässäpä tämän päivän suoritus


Pätevä mustavalkoinen <3

2 kommenttia:

  1. Olipa vauhdikas ja viihdyttävä esitys! :) Onnea veilä taitotanssijoille täältäkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti :) Flow on kyllä aika mainio tanssikaveri!

      Poista