keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Leikkausaika varattu

Eläinlääkäri soitti Viikistä maanantaina. Kertoi hyvin kattavasti operaatiosta ja riskeistä joita ikävä kyllä riittää. Todennäköisin ongelma on verenhukka koska maksan alueella on isoja verisuonia joiden kanssa saa olla varovainen. Hipiltä oli katsottu veriryhmä valmiiksi jos tarvitaan verensiirtoa operaation aikana. Sappirakko voi myös olla myös hankalan sijaintinsa takia mahdoton poistaa vatsaontelon kautta jolloin joudutaan leikkaamaan rintalasta auki jotta päästään sitä kautta käsiksi ongelman aiheuttajaan. Tuo kuulosti kyllä niin kauhealta ettei tosikaan :( Olin töissä puhelun aikana joten yksi komplikaatio meni vähän ohi, en muista minkä takia joudutaan mahdollisesti poistamaan myös ohutsuolta, liittyi jotenkin sappitiehyeihin tms. Varoitteli että koira on kipeä leikkauksen jälkeen ja viettänee ensimmäisen yön teholla kipulääkeinfuusiossa. Mulla sydän oikeasti särkyy pelkästä ajatuksesta :´( Leikkaus on siis ensi viikon torstaina, viikko aikaa panikoida. Jos jollakulla on kokemuksia koiran sappirakon poisto-operaatiosta, kuulisin niitä todella mielelläni!

Hippi ei ole "vain" koira. Se on aika paljon enemmän. Mun elämäni koira, sen voin sanoa nyt jo. En usko että koskaan tulee toista tapausta jonka kanssa kaikki palaset vain loksahtavat kohdilleen ja koira tuntuu lukevan ajatuksetkin. Mä voin rehellisesti sanoa että vaikka kaikki koirani ovat omalla tavallaan tärkeitä ja rakkaita, on Hippi kuitenkin astetta erityisempi. Jotkut vaan on. Mä toivon alkaneelta vuodelta yhtä asiaa, että leikkaus menee hyvin ja saan nauttia Hipin pähkähullusta seurasta vielä vuosia.

Jotta blogin postaus numero 200 ei olisi pelkkää oman ahdistuksen purkamista, laitan videon eilisestä tempputuokiosta. Hipin edessä ryömiminen edistyy ja Flow oppi pitämään keppiä tassulla. Flowlla on niin hupaisa tyyli kaapata tuo keppi kainaloon :) Saa opetella nyt noita erilaisia tassutemppuja kun kerta luonnostaan niin mielellään noita etusiaan niin mielellään käyttää!Ja alkaneesta vuodesta vielä sen verran että onni on neljä paukkuvarmaa otusta. Flowlle uusi vuosi oli ensimmäinen laatuaan, pissalenkillä nosti sen verran päätään että ilmaisi havainneen vieraan äänen. Sen jälkeen jatkoi haisteluaan eikä korvaansa lotkauttanut koko illan aikana. Panda on joskus haukkunut paukuille mutta tänä vuonna ei jaksanut vaivautua, nukkui koko illan muun lauman kanssa. Hyvä niin

2 kommenttia:

  1. Hippi on vain niin spesiaali, mullekin! <3

    Kaiken on vaan mentävä hyvin! Uskon ja toivon niin kovin. Täällä ollaan hengessä mukana. Halaus täältä!

    VastaaPoista