sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Flow yks vee

Hassu ajatus että Flow kakara on jo vuoden mutta niin se vain on. Tänään synttäreitä viettävä mustavalkoinen on ihan loistopakkaus ja tyyppi on sopeutunut shelttilaumaan loistavasti, luulee varmaan raukka olevansa yksi shetlantilainen.
Flow on arkielämässä mitä helpoin koira. Osaa (nykyään) olla hienosti yksin päivässä, ainahan ei näin ollut joten niille jotka eivät apinaFlowta ole tavanneet on tässä hieman muistinvirkistystä siitä miten alkutaival yksinolon opettelussa oli hieman takkuinen. Flow tulee kaikkien koirien kanssa toimeen mutta kaikki koirat eivät tule Flown kanssa toimeen sillä hän on hieman maailmaarakastava hippitukka ja tätä ehtymätöntä rakkautta pitää jakaa kaikille. Myös ihmiset saavat osansa tästä. Tämän sosiaalisuuden kanssa pystyy onneksi elämään ;) Kotona Flow on tosi rauhallinen, nukkuu enimmäkseen.
Harrastuskoirana Flow on Hippiä rauhallisempi mutta se ei ole mikään huono asia. Tuumailee asioita paljon enemmän ja etenkin naksutellessa huomaa hyvin sen raksutuksen mikä pienessä päässä käy kun ongelmia ratkotaan. Flown kanssa olen edennyt tosi hitaasti enkä näe mitään syytä miksi pitäisi tahtia kiristää. Mulla kun ei ole sen kanssa mitään isoja tavoitteita. Agilitya on nähnyt sen verran että osaa juuri ja juuri mennä putkeen. Ehtiihän tuota(kin).

Tässä synttärisankarin puuhasteluita


Flown matkaa pienestä pennusta isoksi koiraksi. Ja matka jatkukoon :)

Mä en kestä näitä pentukuvia, Flow on ollut niiiin suloinen, näin mustavalkoisten lasien läpi katsottuna ;)


1 kommentti: