keskiviikko 9. marraskuuta 2016

SeuraamassaLauantaina tuli heti pieniä mutkia matkaan kun lähdimme kohti Janakkalaa koiratanssikisoihin. Olimme sopineen kimppakyydin Vuokon kanssa mutta juuri kun ajoin Ikealle (minne olisin jättäny autoni) soitti Vuokko, että hänen autosta oli rengas räjähtänyt. Siinä sitten pieni hetki mietittiin vaihtoehtoja ja päädyttiin siihen, että lähdin hakemaan Vuokkoa ja koiria omaan tila-ihmeeseeni. Hyvin mahtui viisi koiraa ja kaksi ihmistä pieneen Altoon! Pienen ylimääräisen lenkin jälkeen oltiin kuitenkin kohtuullisen ajoissa perillä jotta ehti Hippiä hieman uuvuttaa ennen suoritusta. Onneksi Hippi kisasi alokasluokan vikana niin virtapiiriä ehti seurauttamaan ajan kanssa ympäri hallia. Itse suoritus meni hyvin. Hippi on pystynyt tekemään mahdottoman rauhallisia suorituksia kerta toisensa jälkeen HTM:ssä, se laji sopii sille selkeästi parhaiten. Jos vaan siis löytyy sopiva musiikki ja siihen tarpeeksi selkeä koreografia.

Pisteitä Hippi sai 170 jolla ansaitsi kolmannen KM:n alokasluokasta ja vieläpä luokkavoitto kaupan päälle. Ei mulla tosin mitään hinkua sen kanssa ole edetä, kunhan käydään kisaamassa kun se siitä vielä nauttii täysin rinnoin! Video on kännykässä mutta en ole vielä sitä ehtinyt ladata. Tosin samanlainen se on kuin ne edellisetkin :P Kisakirjat ovat myös hyvin piilotettu joten tuomarikommenttejakaan ei tähän hätään ole. Muutamista sivuaskeleiden vinoumista huomautettiin ja keskeytymätöntä kontaktia kiiteltiin.

Flown kanssa yritin vain pitää innon yllä joten tein pieniä pätkiä seuraamisia ja palkkailin kovasti. Vielä ennen kehään menoa villitsin sen ihan tappiin erilaisilla tempuilla. Hauska tällainen koira jota voi nostattaa ihan niin paljon kuin vain ikinä jaksaa eikä sillä kiepsahda kuppi nurin millään. Itseasiassa Flow oli varsin rento kehässä. Tavoite siis saavutettu! Itse en selvästi osannut ohjelmaa kunnolla sillä aloitin sivuaskeleita ihan ihme kohdissa ja Flow jäi niissä ajoittain hieman jälkeen. Kuitenkin ehdottomasti pääasia, että Flow ei paineistunut eikä sitä ahdistanut ohjelman aikana. Tekniikka on onneksi treenattavissa kunhan asenne on ensin kunnossa. Ehkä me siis uskaltaudumme uudestaankin HTM-kehään. Pisteitä saimme 161,67 (tekn. 77,00 tait. 84,67) eli yllättävän lähelle jopa sertiä! Positioitahan ohjelmassamme oli juuri ja juuri riittävästi mutta niiden pitäisi onnistua ehdottomasti paremmin jos mielisi tuolla sertejä saalistaa. Mutta nyt uskaltaa taas treenata enemmän kun Flown asenne alkaa olla kohdillaan. Flow pääsi palkinnoillekin ollen toinen, koiria oli sentäs 7 luokassa :P

Tässä linkki videoon

Flown ohjelman kommentit ovat yhtä tallessa kuin Hipinkin mutta yhteistyöstä tuli plussaa ja vinoista positioista huomautusta. Allekirjoitan!

Muikkarina, huomenna telkkarin ääreen klo 20, kanavaksi nelonen ja Talent Suomi! Siellä se Flown on vauhdissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti