perjantai 18. marraskuuta 2016

Lehtijuttuja


Flown haastattelu Koululaiset-lehdessä ilmestyi viime viikolla. Itse en ole vielä omaa lehteä saanut mutta kävin vähän vakoilemassa kaupassa kyseistä numeroa ja siellähän se F vilahti. Koululaiset-lehden nettisivuille tuli myös pieni pätkä Flown tempuista. Vähän oli taas luikasta menoa mutta mustavalkoinen yritti silti parhaansa.
Klik videoon

Myös Koiramme-lehdessä oli juttu koiratanssin SM-kisoista.


PM-kisoihin on aikaa nyt pari viikkoa. Uusi musiikkipätkä on istutettu koreografiaan mukaan suht kivuttomasti. Flown kanssa en ole itse ohjelmaa tehnyt, ei tuolla loskassa voi mitään treenata. Itse olen harjoitellut omaa osuuttani. Täytyy ens viikolla käydä jossain lämpimässä hallissa treenailemassa, kokonaista ohjelmaa kun on viimeksi tehty SM-kisoissa. No, koiraan voi luottaa kunhan itsellä on selvät sävelet.

Flow on vähän väsynyt


Sunnuntaia rallyillaan Flown kanssa omissa kisoissa. Käydään nyt kokeilemassa taas kisaamista vaikka lupauksista huolimatta en ole lajia ihmeemmin treenannut. Turha odotella niitä 95 pisteitä kun muutamissa liikkeissä on vielä hieman hiottavaa. Hippi pääsee VOI-luokan 0-koiraks, mes-luokkaa sen kanssa on vähän turha kokeilla kun ei sen hermo kestä käytösruutua :P Dio olisi ollut kiva ilmoittaa alokasluokkaan mutta koska olen mys töissä kisoissa, olisi päivästä tullut vähän turhan hektinen. Piio pääsee sitten ens vuonna rallyilemaan!

Jaa mää vai

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti