lauantai 12. maaliskuuta 2016

Voihan kolmijalkaisuus
First things first, Flow valittiin kolmannen kerran koiratanssin maajoukkueeseen! Hain vain PM-kisapaikkaa ja sen me saimme. Ruotsiin käy siis tie loppuvuodesta. Vielä ei ole tarkempaa tietoa milloin tai missä kisat ovat mutta uskoisin niiden olevan joulukuussa Ruotsin voittaja-näyttelyn yhteydessä. Voin toki olla väärässäkin. Kolmas kerta maajoukkueeseen ja koira on nyt neljä vuotta, ei paha!

Tylsempi asia on se, että Flow oli tänään aamulla näppärästi kolmijalkainen. Rallytokokisat jäivät siis harmillisesti väliin. Toki harmillisempaa on tuo ontuminen, ilmeisesti Flow loukkasi eilen metsässä itsensä kun oltiin Vuokon kanssa rämpimässä pimeässä metsässä. Pienellä aamulenkillä jalka selvästi vertyi ja ontuminen hävisi lähes kokonaan mutta aina kun Flow nousi kotona makuulta, ontui se tosi pahasti vasenta etujalkaa. Kävin varpaat ja kynnet läpi eikä niissä ollut mitään vaurioita havaittavissa. Ei muuta kuin kipulääkettä koiralle ja lepoon.

Sheltit pääsivät siis kahdestaan pidemmälle lenkille kun Flow-parka jäi kotiin luuta syömään. Dio yritti samanlaista härkkimistä Hipin kanssa kuin mitä se tekee Flown kanssa mutta Hippipä ei omaa samanlaista pinnaa kuin mustavalkoinen. Tuli aika reipasta noottia pikkuriiviölle. Ilmeistä päätellen Hipin auktoriteetti menee vielä läpi Diolle.Se on Hipin leikit ja Hipin säännöt.

Toivottavasti tuo Flown jalka paranee nopeasti. Toki jos alkuviikosta vielä oireilee niin menee kuvattavaksi mutta uskoisin itse enemmän lihasrevähtymään koska oireilu helpottaa kävellessä. Nyt pitäis vaan pitää koira hihnassa jonkin aikaa, tää on aina se haastavin osuus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti