maanantai 16. kesäkuuta 2014

Treenirypäs


Huh, mehän ollaan treenattu viikon aikana ihan hirveästi! Pitkiin aikoihin ei ole ollut näin monia treenejä näin lyhyessä ajassa. Maanantaina mentiin ennen iltavuoroa piskipajalle ihanan viileään halliin treenaamaan. Olin itsekseni liikenteessä joten treenit olivat ei-niin-suunnitellut. Pääpaino kuitenkin Flown heelworkissa. Oikean puolen seuraamista on treenattu niin epäsäännöllisesti, että se ei ole edennyt ihan toivomallani tavalla. Nyt palaset alkavat kuitenkin loksahtelemaan paikoilleen ja asenne alkaa olla kohdillaan. Käännökset ja pyöritykset ovat olleet Flowlle helpompia kuin ihan suoraan eteneminen mutta nyt kokonaisuuden kanssa on selvästi lamppu syttynyt.
Hippi pääsi treenailemaan tokoa. Luoksetulon pysäytykset ovat nyt tehotreenissä sillä en vaan suostu antamaan periksi tässä asiassa. Kyllä täytyy sheltin oppia pysähtymään vaikka sitten ihan eläke-iässä :D Siispä palasimme pisteeseen A ja liike aloitetaan vähän niinkuin alusta. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Mä oon tähän mennessä yrittänyt korjailla vanhaa ja huonoa mutta jospa sitä yrittäisi nyt ihan alkeista. Tää on kyllä tällainen yhden sortin neverending story mutta onneksi treenaaminen on hauskaa.

Torstaina Flow pääsi tuuraamaan Hippiä Sennin agilitykoulutukseen. Hippi ei ole ontunut reissusta palautumisen jälkeen mutta riskejä ei oteta. Vaikka Hipin kanssa ei olla pariin vuoteen käyty ohjatuissa treeneissä, taidan silti tarvita enemmän apua Flown kanssa joten saatan vaihtaa treenaavan koiran loppuihinkin treeneihin. Flow tekee joitain pätkiä tosi hienosti ja sitten välillä kaikki rimat lentelee. Ainakaan ei kestä sitä, jos lähden itse eri suuntaan liikkeelle. Eikä sitä kun olen myöhässä/edellä/tiellä/väärässä paikassa/väärin päin tms. You name it ja Flow ei kestä sitä :D Ehkä tää tästä. Joskus. Onneksi meillä ei ole suunnitelmia tämän lajin parissa.

Lauantaina Hippi oli hierottavana Remediumissa. Kerroin Marille ontumisesta mutta ainakaan heti ei löytynyt muuta kuin ontumisesta johtuvia pieniä jumeja muualla kropassa. Hoidon aikana pientä sanomista löytyi etuosan kaula/niska-alueen nikamista (täytyy ihan tunnustaa, että en muista tarkalleen mistä oli puhetta...). Yksi nikama oli vähän väärässä asennossa ja se on voinut mennä liukastuessa ja aiheuttaa sitten ontumista. Pääasia oli, että mitään isompaa ei löytynyt ja nyt muutaman lepopäivän jälkeen Hippi pääsee taas liikkumaan normaalisti.

Remediumista ajoin suoraan hallille ottamaan pienet treenit Vuokon kanssa. Lähinnä tehtiin pientä hyppyrataa maks kymmenellä esteellä. Keinu pääsi myös treeniin ja se näyttää tällä hetkellä tältä. Flow tarjoaa tuota 2on2offia keinuunkin vaikken sitä siihen ajatellut ottaa.
Puomin kontakti on myös hitaasti etenevä projekti. Paikkaa on naksuteltu aina kun jossain on puomi ollut mutta vielä on matkaa siihen, että F oikeasti osaisi esteen. Jos treenais säännöllisemmin niin nää saattais edistyä nopeammin.

Hallilta mentiin Vuokolle jossa meillä oli pienimuotoiset mitalikahvit. Syötiin hyvin, suunniteltiin Josille HTM-ohjelmaa ja käytiin koirien kanssa lenkillä. Metsässä F löysi jonkun otuksen jätökset joissa oli käynyt kierimässä. Tästä hyvästä sai kylmän pihasuihkun.

Kaverukset Flow ja Jos


Tänäänkin käytiin ottamassa pienet treenit Navalan ruohokentällä. Hippi-parka joutui katselemaan sivusta eilisen hieronnan takia mutta Flow pääsi taas hinkkaamaan HTM:ää. Kokeilin ohjelmaamme musiikilla ekaa kertaa. Kyllä siitä alokasluokkaan ihan riittävä ohjelma tulee kunhan Flow (tai siis minä) sen oppii. Positioita on kolme (oik ja vas seuraamiset + välissä) enkä nyt ole uusia positioita edes opettamassa. Jahka tuo oikea puoli saadaan kuntoon niin voidaan ottaa uusi projekti. Arvontakone ei ole vielä päättänyt mikä se seuraava positioprojekti olisi. Onneksi on mistä valita. Freestylea ei olla nyt (yksittäisiä temppuja lukuunottamatta) treenattu lainkaan. Tehdään nyt muita lajeja hetken aikaa vaihtelun vuoksi. Toisaalta MM-kisat ovat loppujen lopuksi aika pian joten ihan kaikkia ajatuksia ei lajin parista voi pois kääntää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti