perjantai 29. maaliskuuta 2013

Hippiäinen baanailee

Keskiviikkona kävi tuuri ja päästiin kerran treenailemaan agilitya ennen sunnuntain kisoja. Pitkä tauko ei kuitenkaan ole pyyhkinyt Hipin muistikortilta mitään agilityyn viittaavaa vaan meno tuntui ihan samalta kuin silloin joskus kauan aikaa sitten :) Hallissa oli valmiina rata jota sitten tehtiin kerran. Ekalla vedolla Hippi juoksi jostain syystä kolmantena olleen A:n ohi mutta se voidaan laskea tauon piikkiin, siitä uusi yritys ja sitten jo nollalla läpi. Yksi kohta levähti pahasti mutta siihen saatiin vinkkinä kokeilla persjättöä jolla kaarteet normalisoituivat hippimäisen minimaalisiksi. Muutaman kerran palkkailin vielä puomia ja parit kulmat kepeille niin se oli sitten siinä. Hyvillä mielin kisoihin, ei sieltä mitään tarvitse odottaa mutta onpahan taas hauska päästä kisaamaan vaikka tämä 8 kuukauden totaaliloma agilitysta onkin ollut yllättävän helppoa ja mukavaa. Ja kisapuomia en jaksa enää miettiä sitten pätkääkään. Hippi saa tehdä niitä reunalla roikkuvia 2on2offeja kunhan ei ihan villiksi heittäydy.

Eilen oli koirien huoltopäivä manuaaliterapeutti Anna Hammarenin luona All Fur Dogzissa. Ajat oli varattu Hipille ja Pandalle mutta koska Hippi oli ihme ja kumma erittäin hyvässä kunnossa ja sen hoito oli nopeammin ohi niin Kirppukin pääsi käsittelyyn. Hipillä oli etuosa hyvänä, ainoastaan lantio oli hieman huonosti liikkuva mutta sekin saatiin hyvin auki ja koira letkeäksi! Panda sen sijaan oli aika kankeana... Tosin olisi pitänyt ottaa videolle alun tutkiminen missä näkyi tämä jäykkyys ja hoidon jälkeinen tila missä koko koira oli joka suuntaan joustava lötkö. Ihan käsittämätöntä. Annakin sanoi että tällaiset muutokset ovat työn parhaita puolia kun koira todella vastaa hoitoon. Kirppukin oli vähän jäykkä mutta sekin saatiin vetreämmäksi. Nyt on mummelinkin parempi kipitellä! Vielä tarttis Flow kiikuttaa huoltoon, se kun viettää niin hasardia elämää eikä lenkeillä säästellä kroppaa...

Annalta ajelimme Lauttasaareen Karon kanssa lenkkeilemään. Tosin vain Flow pääsi mukaan ja sheltit jäivät lepäilemään autoon. Käytiin jäällä lenkillä ja ottamassa valokuvia. Hurjan näköistä kun parinkymmenen metrin päässä oli meri ihan auki mutta kyllä se jää onneksi kesti. Flowlla oli niin hauskaa Kriisin, Shokin ja Draaman kanssa. Tosin vähän pitää edelleen katsoa perään ettei Flow ihan kamalasti innostu pentua pyörittämään, kokoeroa kun on vielä jonkun verran. Tässä vähän kuvia vesseleiden menosta

Jes, lapselta saatu lelu varastettua!
Nää liikkuu tälleen synkronoidusti


Tää Draama-pentu on kyllä luvattoman suloinen!


Tuuli niin kovasti että korvatkin taipuivat
Jäällä on kyllä niin ihana lenkkeillä, ainoa miinuspuoli oli kauhea tuuli mutta kaikkea ei voi saada ;) Kiitos Karolle lenkkkiseurasta!

Niin ja Flow lähestulkoon osaa nyt toisenkin takajalan noston, tää puoli oli sille selkeesti hankalampi ehkä jo senkin takia että tarjosi niin hanakasti ekaks opittua. Nyt kuitenkin nostaa jalan käskystä kun targetti on vieressä mutta se on vielä haastavaa että osaisi peräjälkeen nostella eri jalkoja. Eiköhän se senkin kohta kuitenkin opi. Pistetään tähän muistiin käskysanat jos ne itse joskus unohdan, pitäisi muutenkin kirjoittaa useammin käskyt ylös jottei tarvitse sitten päätä raapia että mikäs tää olikaan. Eli oej tassu, vej toinen, otj foot ja vtj andra.
Hippi taasen ei edelleenkään osaa ristiä tassuja ilman targettia :D Sen sijaan se osaa ketjun jossa pikaisesti ristitään tassut ja sitten työnnetään nenä targettiin, muristaan ja heilutetatan villisti häntää. Mihinköhän sellaista tarvitsisi ja mikä sen tempun nimi voisi olla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti