sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kaikkea vähän

Alkuun terveystulokset eiliseltä. Flow käväisi silmätarkissa eikä mitään löydöksiä ollut, terveet simmut tyypillä. Hyvähyvä. Luustokuvaukset olis tarkoitus tehdä keväällä.

Flown kanssa voi myös pistää raksin seinään sillä raahasin vihdoinkin autosta 2X2-kepit sisälle, vastahan ne viitisen kuukautta siellä elelivät. Mulla ei ole minkäänlaista ohjeistusta tuohon touhuun, lähinnä olen katsonut youtubesta parin minuutin pätkiä jossa parin alkutoiston jälkeen pompataan suoraan valmiiseen lopputulokseen vähän tähän tyyliin. Katotaan kuin kauan ton syysteemin kanssa jaksaa tuusata, ainahan voi sitten siirtyä vaikka verkkoihin ja ohjureihin. Ja hiphei, sen lisäksi että kepakot on raahattu sisälle, olemme myös treenanneet kerran. Ihan vaan ekasta portista läpimenoja ilman sen kummempia kulmia. Alkuun Flow halusi tietysti kiertää koko paskan mutta meni muutaman kerran (vahingossa) oikeinkin. Ei todellakaan saanut mitään hajua touhusta tuon ekan kerran perusteella. Onhan sisällä toki aina vähän haasteellista noiden porttien kanssa pelleillä mutta ulkona on niin liukasta.

Eilen oli vuorossa taas pala koiratonta elämää kun oltiin työkaverin kanssa kuuntelemassa Aholaa. On se hyvä. Veemäistä oli etsiä (ilmaista) parkkipaikkaa Hesan keskustassa, etenkin kun suurin osa kadun varsista oli lumen peitossa. Ja seuraava veetutuksen aalto kävi kotimatkalla kun kolmen aikaan yöllä posottelin kehä III:lla ja RÄPS suoraan kameraan. Enkä oo edes ihan varma paljonko oli ylinopeutta joten kirjettä odotellessa. Ihan kun tähän konkurssiin tarttis jotain sakkolappuja. Mitä opin tästä? En mitään. No ehkä sen että pitäis paremmin muistaa noiden kameroiden paikat ja hiljentää sitä ennen...

Muutaman tunnin yöunilla lähdettiin tänään reippahasti oman seuran match showta kannattamaan. Tänään oli Kirpun vuoro päästä kehään patsastelemaan. Harmillisesti veteraaneille ei ollut omaa kehää joten Kirppu pääsi pieniin koiriin jopa 14 vuotta nuorempien koirien sekaan :D No eihän siinä mitään, mallikkaasti mummeli hoiti oman hommansa. Jos ei nassu olisi noin harmaa niin ei Kirpusta kyllä käytöksestä tai liikkeistä osaisi ikinä sen ikää arvata. Kirppu sai punaisen nauhan ja punaisten kehässä valittiin kuuden joukkoon mutta lopullista sijoitusta ei tullut. Hienosti meni mummukalla! Jäätiin katselemaan vielä kehiä loppuun asti jotta pääsi häiriöön treenailemaan Hipin ja Flown kanssa. F on kyllä hassu tyyppi, se on aivan mahdoton kimpoilija hihnassa ollessaan, haluaisi pussata ja halailla kaikki ihmiset ja koirat mutta kun sen päästää hihnasta irti, napsahtaa se sellaiseen työtilaan eikä sitä silloin voisi mikään häiritä. Toinen asia mistä Flow saa pisteet kotiin on se että odottelee tosi kiltisti seinään sidottuna kun sillä aikaa kun Hippi tekee. Ei vingu, kilju tai rieku vaan istuu kiltisti katselemassa. Hippi puuhasteli omien temppujensa parissa, lähinnä vaan sitä häiriössä tekemistä, ihmisiä ja koiria kun oli joka puolella. Eikä se häiriötä ottanut. Välillä piti katsoa ettei peruuta ketään päin, muuten keskittyi pelkkään tekemiseen. BIS-kehän aikana järjestäjät yllättivät mummukoiran ja Kirppu sai kunniapalkinnon koska oli vanhin osallistuja. Ja Kirppu oli tohkeissaan koska sai taas nakkia kehässä pyörähtäessään. Nähtiinpä mätsärissä Maj-Pesonen ja Hanna, olipa kiva nähdä teitä pitkästä aikaa :) Majsta on kuoriutunut varsinainen kaunotar!

Tänään käytiin vielä illalla treenaamassa pieni pätkä tokoa pitkästä aikaa. Flown kanssa tein kaukojen alkeita ja seuraamista, muuta ei oikein viitsinyt tehdä koska kenttä oli niin jäässä. Hippi yrittää edelleen oppia hillitsemään itseään seuraamisessa, tuo selän takaa palkkaaminen on onneksi parantanut seuraamista tosi paljon. Enää ei ilmene niin pahaa keulimista. Myös Hippi sai tehdä kaukoja. Oli unohtanut maasta seisomaan nousun ja tarjosi siihen taas kumartamista niin itsepäisesti että piti mennä melkein nenän eteen auttamaan apina ylös. Jösses miten monimutkaiset (tai sitten yksinkertaiset) piuhat voi pienen koiran päässä risteillä!


Ai niin, ostin perjantaina lisenssin tälle vuodelle ja ilmoitin Hipin agilitykisoihin. Ens sunnuntaina loppuu 8 kuukauden kisatauko ja päästään pitkästä aikaa baanalle! Kuin jännää!

3 kommenttia:

  1. Oli kiva nähdä teitäkin pitkästä aikaa. Kirppu se edelleen on niin hellyttävä teräsmummo. <3 Ja Hipistä ei ikinä uskois, että hetki sitten elettiin veitse terällä. Mahtavaa oli nähdä, että neiti on oma reteä itsensä <3 Paljon rapsuja koko jengille! Erityisesti Pandalle, jota ei päästy lällyttelemään. =)

    VastaaPoista
  2. Juuri eilen katselin että pitäisikö ostaa 2x2 kepit. Veikkaan että teidän pujottelu valmistuu alta aikayksikön kun pääsette vauhtiin joten jos teille jää työttömät portit niin voin vuokrata/ostaa!

    VastaaPoista
  3. Meidän pujottelussa saattaa oikeasti kyllä mennä tovi, Kir ehtii jo aikuisten ikään sitä ennen :D Mutta jos olette vielä keppejä vaille kun me joko opitaan kepit (hah!) tai kyllästytään tohon systeemiin (todennäköisempää) niin nää saa kyllä lainaksi!

    VastaaPoista