lauantai 19. toukokuuta 2012

Tehokasta treenaamista

Plääh, viime lauantaina olisi ollut koiratanssin SM-kisat mutta jouduttiin jättämään ne geimit väliin kun Flow-parka sai ihan kauhean ripulin. Flow sai rokotuksen to-iltana ja perjantaina meni pakko sekaisin joten uskaltaisin veikata vahvasti että rokotus aiheutti mahan sekaantumisen koska mitään erikoista ei ollut syönyt. Lauantai-aamuna sitten päätin ettei Flow voi jäädä kotiin eikä tulla mukaan joten pakko oli jäädä kotiin. Harmi, sillä mummelit oli ilmoitettu näyttelyyn samalla ja olisin ne mieluusti kehään vienyt. No, tää on tätä.

Hippi "pakotettiin" KKK:n toko SM-joukkueeseen joten nyt on ollut pakko taas treenata tokoa. Ja ollaankin reenailtu ihan kohtuu ahkerasti! Maanantaina hinkattiin ruutua. Yritin naksutella sitä ruudun bongausta mutta siitä ei kyllä tule mitään koska Hipillä alkaa ihan hulluna pyörimään pää ja kierrokset nousee kun se ei tajua mitä pitäisi tehdä. Otin useita toistoja niin että ruudussa oli palkka jotta tuohon saisi varmuutta. Lisäksi treenasin sitä loppua niin että kävin palkkaamassa Hippiä kun se makasi ruudussa, sehän on nyt kahdessa viime kisassa varastanut ruudusta samantien kun olen kävellyt sen ohi. Tunnaria otettiin niin että alkuun hyppynouto ja siitä kapuloille. Teki ihan hyvin eikä koskenut muihin kapuloihin.
Flow-natiainen pääsi tekemään vähän seuraamista. Sen kanssa on vasta palkattu oikeaa paikkaa. Samalla olen ottanut myös oikealla puolella paikan vahvistamista. Oppii sitten molemmat puolet heti.
Loppuun otettiin paikallamakuu joka oli hyvä ja rauhallinen.

Torstaina vaihdettiin agilitytreenit tokotreeneiksi sillä olo oli niin flunssainen. Mun tuuriani on se, että kauan odotettu 4 päivän vapaa ja heti pukkas flunssan ja kuumeen päälle. V*ttu. Anyway, treenattiin tihkusateessa ja tuulessa, en todellakaan aio viettää vapaitani lepäillen. Otin ruutua niin etä ruudussa oli taas palkka joka kerta valmiina. Nyt juoksi joka kerta suoraan ruutuun, hyvä. Takapalkalla treenailin luoksetulon pysäytystä ja se olikin yllättävän hyvä, siis Hipiksi. Käyitn takapalkkana pääsiäismunan sitä muovi"munankuorta" joka olikin Hipin mielestä ihan huippujuttu! Sen kun sai puraistua auki ja silloin nami tippui maahan! Oon ennenkin käyttänyt takapalkkaa, namikuppia ja tennispalloa jossa reikä, mutta tää oli jotenkin astetta hauskempi Hipin mielestä. Tällä täytyy siis jatkaa noita pysäytystreenejä :) Kaukotkin olivat yllättävän hyvät takapalkalla. Hipill nyt on muutama tekniikkavirhe joita en jaksa alkaa alusta opettamaan (putoaa seisomisesta suoraan maahan eikä niiaa taaksepäin joten tulee siinä aina sen pienen matkan eteenpäin) mutta nyt ne alkaa olemaan muuten hyvällä mallilla. Tunnaria otettiin vielä niin että alkuun se nouto mutta nyt Hippi lähti nouto-käskyllä kurvaamaan kohti tunnarikapuloita ja jouduin kutsumaan sen takaisin ja lähettämään uudelleen noutokapulalle. Tästä pienestä epäonnistumisesta Hippi meni heti vähän epävarmaksi ja maistelikin paria kapulaa ennen kuin toi omansa. Harmillinen takaisku, etten sanoisi.

Tänään mentiin vielä hallille tekemään pienet tokotreenit. Alkuun seuraamista liikkurin kanssa. Harmillista miten huonoksi Hipin seuraaminen on mennyt, näpsii ja keulii. Tätä täytyy nyt työstää. Naksuttelin sitten itsekseni vielä rauhallisemmasta seuraamisesta ja paremmista perusasennoista. Tänään tehtiin kaks tunnaria, eka kierrosten kanssa ja sitten yks ihan normaali joka olikin täysin super! Nuuski rauhallisesti ja otti varmasti omansa koskematta vääriin! Wau x 100! Kaukoissa hinkkasin vielä istu-seiso-vaihtoa koska siinä Hippi saattaa siirtää etujalkoja aavistuksen eteenpäin vaikka sen pitäisi heittää takapää taaksepäin. Takapalkalla sain onneksi rauhallisia ja hyviä vaihtoja. Edistystä tässäkin. Hassua, että asiat alkavat toimimaan kun niitä treenaa. Hämmästyttävää!!

Tokotreenien jälkeen kävin vielä hallissa ottamassa puomitreeniä. Nyt Hipillä oli ihan kohtuuhyvä vauhti alas asti vaikka itse jäin vähän himmailemaan. Ainakin meni koko laskevan osuuden samaa vauhtia.


Tässä muuten vielä Tanskan hyppäri, varsinainen varmistelunolla etten sanoisi.


Ja koiratanssikisa jossa Hippi kehitteli omia muuvsseja


Loppuun vielä muutama uusi kuva haukuista.


Pienen beeceen onnea kun kaverit jahtaavat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti