keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Hasardi apina

Enää ei tarvitse miettiä miten penikka tulee aitauksesta pois. Tänään muistin laittaa videokameran pyörimään ja tässä lopputulos.

Pakomatka

Aitaukseen Flowta ei enää uskalla laittaa, siispä uusia keinoja kokeilemaan. Onneksi on loma ensi viikolla.

3 kommenttia:

 1. Ihana Flow :'DD Ei ehkä enää kannata juu riskeerata, meille esimerkiksi kävi pari viikkoa sitten niin, että pentu yritti aidastaan yli ->tippui jalkansa päälle ->mursi toisesta etujalasta kaikki varpaat ->joutui leikkaukseen ->leikkauksesta seurasi keuhkoputken ärtyminen ->sairaalasta kotiutunut pentu meinasi tukehtua seuraavana yönä käsiin ->vietti pari päivää Viikissä teholla hengestään taistellen...
  Onneksi parantui kyllä, mutta aikamoisia sydämentykytyksiä sai aiheutettua ;D Mutta on teillä fiksu, ihana koira <3

  VastaaPoista
 2. Heips!

  Eksyin blogiisi ja täytyy kyllä kommentoida tätä videota. :D Oli meinaan juuri se "mun kauhuskenaario" ja syy, miksi omat pennut on opetettu yksinoloon "pomminvarmoissa" tiloissa. Onneksi sinun pennulle ei käynyt kuinkaan!

  Olen todennut, että tilanteiden ehkäisy on ehdottomasti paras ratkaisu. Kun pentu ei pääse oppimaan konnuuksia, pääset itse niin paljon helpommalla ja saa fiksun aikuisen koiran vähemmällä vaivalla.

  Kun haluaa harrastuskoiralta ominaisuuksia, joutuu lapsuus/nuoruusajan elämään niiden pienten lieveilmiöiden kanssa. Mutta kyllä lopussa kiitos seisoo. :)

  VastaaPoista
 3. Ella, kävin lukemassa blogistasi Tepon onnettomuudesta, pikaista paranemista potilaalle! Paljon huonoa onnea mahtunut pienen alkutaipaleelle, onneksi näyttää olevan reipas pikkumies :)

  Minna, kiitos kommentista :) Uskon myös että nämä "huonot" ominaisuudet tulevat olemaan tulevaisuudessa erittäin arvokkaita harrastusten saralla. Täytyy vain aidata yksi huone kauttaaltaan noilla kompostiverkoilla jolloin Flow saa olla vapaana muttei pääse loukkaamaan itseään. Tällainen sinnikkyys hieman yllätti mutta toisaalta on hienoa että koirassa on luonnetta, siitä tykkään paljon :)

  VastaaPoista