sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Flowta elämäänPerjantaina shelttien kaveriksi (kauhuksi) asteli pieni bc-vauva Flow (Cabaroo Magma Flow). Nyt ollaan viikonloppu tutustuttu penikkaan ja varsin hauska tyyppi on kyseessä :) Tämä pentu on ollut pitkä ja hiljainen projekti, vuosi sitten juttelin kasvattaja-Katjan kanssa shelttierkkarissa seuraavasta pentueesta joka jäikin sitten ajatuksen tasolle muhimaan. Olen toki yrittänyt bongailla supermakeita shelttinarttuja joista olisi voinut ottaa pennun mutta jotenkin aina olen huokaissut kun ei sellaista Hippikakkosta ole löytynyt... Kun tästä pentueesta tarjottiin pentua, tein päätöksen syrjähypystä. Sheltti tulee varmasti olemaan aina "se" rotu mutta katsotaan millaisia haasteita tällainen mustavalkoinen saakaan aikaan!

Sheltit eivät ihan täysillä pentua rakasta, itseasiassa inhoavat sitä. Vielä ei Flow pääse sängylle joten sheltit ovat muuttaneet sinne asumaan. No, ehkäpä vielä hyväksyvät tulokkaan :)

Flow on hirmuisen reipas pentu, toohottaa siihen malliin että on hankala uskoa pennun olleen täällä vasta kaksi päivää. Käy ulkona tarpeillaan eikä sisälle ole tullut kuin yhdet pissat :O Toki pentua pitää kiikuttaa ulos montamonta kertaa päivässä mutta ihan mahtavasti on nyt jo tajunnut että pisut tehdään heti kun pääsee ulos.Yksinollessaan pääsee häkki+pentuaitaus-viritykseen sillä en uskalla sen vielä antaa olla yksin kämpässä työpäivän aikana. Tosin tänään otti hieman kipinää kun sinne ekaa kertaa pääsi. Mekasti ja puri aitausta kunnes vihdoin rauhottui nukkumaan. Melko tempperamenttinen tyyppi. Tänään pääsee vielä aitaukseen harjoittelemaan yksinoloa kun muut lähtevät lenkille.Eilen Flow harjoitteli autossa kevythäkissä odottelua kun Hippi kävi Siuntiossa fyssarilla Tanja Kotin käsittelyssä. Hoito oli erinomainen, jumeja oli mm. lantiossa ja etuosassa mutta kaikki saatiin hoidettua auki. Tältä illalta jätettiin agilitytreenit väliin hoidon takia. Katsotaan jos taas ens su pääsisi liitelemään.

4 kommenttia:

 1. Ihana!! Pitääpä nähdä tämä pian livenä :-)

  VastaaPoista
 2. Olis kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa :) Hippikin haluais kovasti treffata kavereita!

  VastaaPoista
 3. Mitäs rotua/rotuja Flow-koira edustaa? Entä nuo edesmenneet veijjarit Pörri ja Ramona?

  VastaaPoista
 4. Flow on bordercollie. Pörri oli mainio sekoitus pystykorvaa, karhukoiraa, saksanpaimenkoiraa, kultaista noutajaa ja whippetiä :) Moonan roduista ei ole tarkkaa tietoa sillä se tuli minulle aikuisena eläinsuojeluvalvojan kautta. Epäilynä oli saksanpaimenkoira, collie, ajokoira tms.

  VastaaPoista