lauantai 24. syyskuuta 2011

Taukoa pukkaaSuunnitelmat uusiksi ja sitä rataa. Keskiviikkona kävin metsälenkillä ennen töitä, koirat riekkuivat niinkuin ennenkin enkä huomannut silloin mitään ihmeellistä. Kun kävelin työpaikan pihaan, katsoin että keventääkö Hippi välillä toista etujalkaansa mutta parin askeleen jälkeen kulki taas normisti. Kun sitten parin tunnin jälkeen kävin takahuoneessa, oli Hippi lähes kolmijalkainen. Nilkutti tosi ilkeän näköisesti :( Kävin jalan ja anturat nopeasti läpi mutten löytänyt mitään. Piiitkän työpäivän jälkeen ell ehti vielä onneksi kurkata Hipin jalan läpi, kello kaksitoista yöllä :D Mitään varsinaista kipukohtaa ei löytynyt mutta vasemman jalan biceps-jänne oli tunnettavissa, oikealla puolella ei. Tämän löydöksen perusteella vahva epäily on biceps-jänteen tulehduksesta (tenosynoviitista). Siispä koira lepoon ja kipulääkekuurille. Jää liuta kisoja käymättä mutta ei mahda mitään, tuleehan noita uusia. Nyt kolmen päivän kipulääkkeen jälkeen Hippi ei onnu mutta välillä ylösnoustessaan saattaa ihan nanosekunnin ajan keventää. Tai sitten vain kyttään sitä liiankin innolla... Hipin levossa pitäminen ei ole ihan helpoin mahdollinen tehtävä, virtaa kun ei vähennetä millään pikkupuuhailuilla.
Täytyy katsoa, mikä on tilanne nyt viikonlopun jälkeen. Jos maanantaina on yhtään keventämistä tai ontumista, varaan ajan ortopedille lisätutkimuksiin.
Sitä ennen lepäillään.

1 kommentti:

  1. Voihan persus! Toivotaan että tokenee ihan levolla ja napeilla! Ja tsemppiä lepäilyyn sekä itse sankarille että sulle!

    VastaaPoista