keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Matkavalmisteluita

Huomenna olis lähtö Norjaan kisaamaan. Kisat ovat Drammenissa, noin kuuden tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta. Mennään iltalaivalla Turusta, ajellaan perjantaina hiljaksiin Norjan puolelle ja yövytään kisapaikan lähellä. Lauantaina on ensin Dion vuoro, freestylen ykkösluokassa kisaa 4 koirakkoa. FS 3 luokassa on 7 koirakkoa ja HTM 3 luokassa 4. Kisat loppuvat puoli kuuden maissa joten ajellaan yö takaisin Tukholmaan ja aamulaivalla kotio. Skipataan la-su yön hotelli koska ei siellä kuitenkaan ehtisi kauaa nukkua.

Maanantaina oltiin Turussa treenaamassa. Flown fs-ohjelmaa on tehty viimeksi SM-kisoissa ja halusin kokeilla sen läpi ennen tulevia kisoja. Olin kotona muistutellut musiikkia ja käskytystä ilman koiraa ja kyllähän Flow teki mitä pyydettiin, kiltti kun on. HTM on mitä on mutta kisataan nyt siinäkin, ehkä sillä joskus saisi tuloksia kun Flow vähän reipastuisi siinä. Kunhan menisi silleen, miten Flow sen parhaiten osaa. Se riittäisi.

Ihanat talvikelit näyttävät olevan nyt ohi. Silti, tää talvi ja alkava kevät on ollut parasta pitkiin aikoihin. Nää kelit on ollut ihan huiput.Bordercollien ilme ennen ja jälkeen vapaa-käskyn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti