lauantai 20. tammikuuta 2018

Kuusi kokonaista vuotta


Kuusi kokonaista vuotta Flowmaista menoa. Kuusi vuotta tuntuu niin paljon hurjemmalta kuin viisi vuotta, vaikka Flow onkin kyllä kuusi vuotta NUORI. Toisaalta täytyy ajatella, että Flow on koira parhaassa iässä. Tosin jonkinlainen ylin paremmustaso on nyt saavutettu, on äärimmäisen vaikea kuvitella, että Flow voisi tuosta enää paremmaksi tulla. Ei sillä, etteikö Flowlla olisi rahkeita vaan siksi, että se on jo niin käsittämättömällä tavalla paras.


Synttärilahjaksi Flow pääsi eilen juoksemaan sporttikoirahallille agilitya. Paino sanalla juoksemaan. Se juoksi puomit ja Aat, juoksi rimojen yli, ali ja läpi. Mutta se oli ihanan villi päästessään kirmaamaan esteitä. Flowlla oli ihan erityinen hullu-ilme päällä. Silti se odotteli vuoroaan kiltisti maassa maaten, ilman hihnaa, kun muut tekivät agilitya. Varsinainen Jekyll & Hide.

Tänään näin viereisellä järvellä mönkkärit ajelemassa joten se tarkoitti sitä, että jäälle uskaltaa mennä myös kävelemään. Siispä koirat aakeelle laakeelle kirmailemaan. Flow sai myös vähän treenailla käskyjen erottelua, eteen vai sivulle, kas siinä pulma. Mutta kyllä se vaan niin kiltisti kuuntelee ja uskoo korviansa, tuossa kun ei saa minkäänlaista vartalovinkkiä ohjaajalta.Kuten näkyy, koirien touhuja voi myös jatkossa seurata instagramissa. Sinne tulee varmasti aktiivisemmin sisältöä kun tänne blogin puolelle. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti