tiistai 13. joulukuuta 2016

Koiramessut vol. 2


Nämä upeat kuvat esityksistä on ottanut Sanni Rajala, http://morethandreams.kuvat.fi/


Melkein voisi sanoa, että onneksi tämän vuoden messut ovat nyt onnellisesti takana. Melkoista säntäilyä paikasta toiseen, kellon kyttäämistä ja esiintymisiä. Sunnuntain eka esitys isossa kehässä meni onneksi hieman paremmin kuin edellisenä päivänä. Flow oli saanut purettua enimmät höyryt ja oli huomattavasti paremmin kuulolla. Tosin käskytin sitä ehkä edellispäivää napakammin joten tämäkin aiheutti koirassa pientä terästäytymistä.

Flown on koira, joka tekee joka kerta satasella hommia joten se ei hyväksy minulta mitään puolittaisia neuvoja. Joko keskityn itsekin satasella tai sitten mennään metsään. No joo, yleensä Flown kanssa metsään menemiset on sitä, että se heittää voltteja minkä ehtii. Uutena on tullut tuo ennakointi mutta en ota siitä vielä kauheasti pulttia. Ehtii sitä huolestua myöhemminkin.Flown ilme tässä kuvassa on kerrassaan huvittava!


Flown eka esitys backstagen screenilta kuvattuna ja viereisten näyttelykoirien haukkumisilla höystettynä.


Esitysten välillä kävin myös Pihqa-osastolla vierailemassa Flown kanssa. Pihkavoide on erinomainen tuote iho-ongelmien, naarmujen, kuivien anturoiden yms kanssa. Nykyään, kun antibioottiresistenssi on oikeasti iso ongelma, ovat nämä toimivat vaihtoehtohoidot äärimmäisen hyviä vaihtoehtoja.

Toinen esitys oli jälleen tapahtumakehässä ja tälläkin kertaa oli katsomo ja kehän reunat täynnä ihmisiä, hyvä kun koiran kanssa pääsi kehään! Flow teki ihan hyvin, mitä nyt lähti vähän riepottamaan pusikkoa kun se piti vain siirtää pois tieltä. No yleensä ihmiset tykkää kun asiat eivät mene ihan käsikirjoitusten mukaan.

Päivän päätteeksi oli vielä yksi ohjelmanumero kun esitimme Heini Sepän ja Mari Muhosen kanssa yhteisesityksen ennen ryhmien alkua. Myös Hippi pääsi tähän mukaan jotta saatiin erilaisia koiria mukaan. Hieman hirvitti Hipin mahdollinen flippaaminen, se kun ei ole aina ihan parhaimmillaan odottelun jälkeen. Huoli oli kuitenkin turha sillä Hippihän teki oman osuutensa hipihiljaa ja suurella tarkkuudella! Enemmän Flow taisi hutiloida omalla vuorollaan. Hyvin Hippi jaksoi myös odottaa tuolissa sillä välin kun Flow teki oman settinsä. Emme ehtineet treenata ohjelmaa porukalla kertaakaan ennen tuota "ensi-iltaa". Silti se näytti videolta ihan siltä, että sitä olisi enemmänkin harjoiteltu.Tuon ryhmäesityksen jälkeen kävin vielä shoppailemassa viimeiset ostokset (nyt on luita koirille pitkäksi aikaa!) ja sitten kotia kohti. Onneksi nää koiramessut on vain kerran vuodessa. Tosin tätä messuähkyä saattoi lisätä se, että Ruotsin reissu ja nämä messut olivat vain viikon välein. Sellainen kunnollinen palautuminen edellisestä reissusta puuttui täysin. Toisaalta seuraavat koiratouhut ovat vasta ensi vuoden puolella joten nyt vedetään henkeä ja harrastellaan vain metsälenkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti