tiistai 31. toukokuuta 2016

Melkein kesäkuu

Jos kirjoittais useammin, ei tarttis kaivella muistin perukoita notta mitä onkaan tapahtunut. No, ainakin Dio pääsi agilityssa supermölleilemään. Se ei oo tosin tehnyt montaa estettä peräkkäin joten lopputulos oli just niin supermölliä kun kuvitella saattaa. Dio ei muistanut putkea eikä hyppyä. Eikä siellä radalla sitten muita esteitä ollutkaan. Suorituksesta ei ollut edes oikein koulutuksellisesti hyötyä koska Dio vaan räkytti ja juoksi jaloissa. Sai sitten lähinnä tarjota putkien löytämistä. Niin ja olihan siellä vielä yhtenä elementtinä lähdössä odottaminen, joka ei myöskään sujunut :D Eikä muuten osaa näitä juttuja edes kotona (paitsi odottamista, periaatteessa)! Mutta kilpailun tuotto meni edes hyvään osoitteeseen!Flow pääsi kurvailemaan putkiralliin. Meni ihan hullua kyytiä ja voitti kisan. Ehkä siitä voisi tulla loistava putkirallikoira!Muutamissa treeneissä ollaan keskitytty lähinnä rallyjuttuihin koska sain Hipin ja Flown ekoihin voittajaluokan kisoihin parin viikon päähän. Hipillä puolenvaihdot selän takana ovat vaikeita kun ei vaan pysty irtaantumaan seuraamisesta. Toki helpoistakin asioista muodostuu helposti äärimmäisen haastavia Hipin kanssa mutta noin pääpiirteittäin se osaa kyseisen luokan asiat. Ainakin jollain tasolla. Flow taas on keksinyt esim 360 oikealle-kyltillä vaihtaa selän takana puolta. Sillä myös ylipäätään se kylttimeri tuottaa haasteita, jähmettymistä havaittavissa kaikkien kylttien seassa.

Viime viikolla oltiin myös yhdessä match showssa koneen kentällä. Kehään pääsi Hippi vetskuihin ja Flow isoihin. Mätsärissä jaettiin ensin nauhat ja sitten kaikkien luokkien nauhakehät olivat vasta kisan lopussa. Siellä sitten odoteltiin. Sekä Hippi että Flow (!) saivat punaisen nauhan. Vetskuissa Hippi kikkaili taas punaisten ykköseksi ja Flow ei oikein sijoittunut kun liikkeissä kyllästyi misseilemään, nappasi hihnan suuhun eikä siinä vauhdissa suostunut irroittamaan otetta joten raahasin sitten hihnassa roikkuvaa puuceetä pitkin kehää. BIS-kehässä Hippi ei enää sijoittunut.

Kännyräpsy karvakasasta, Kikkelströmillä on ihan jumalaton tukka nyt!


Viime lauantaina Dio korkkasi toisen lajin epikset kun kiikutin sen oman seuran rallytokoepiksiin. Flowkin pääsi avoimeen luokkaan kun koiria oli sen verran vähän, harmillisesti muita luokkia ei ollutkaan.
Dio teki ihan näppärän suorituksen. Radalla olisi saanut palkata (-5 pistettä kokonaisvaikutuksesta) mutta koska sillä pysyi tolkku hyvin mukana, treenattiin ihan vain palkattomuutta. Eka kyltti aiheutti -10 pistettä kun Dio teki ylimääräisen pyörähdyksen ennen kuin lähti kiertämään mua. Ei oo tollasia ennen harrastanut, todennäköisesti valjaat ja hihna kummastutti, ne kun kaivettiin luonnollisesti ekaa kertaa vasta kisoissa hommaan mukaan. Pujottelussa kiersi vähän yhtä tolppaa, ollaan naksuteltu törpön kiertoa joten pienen sheltin päässä lähti ajatus lentämään. Kaikkiin vasemmalle käännöksiin olin tyytyväinen, niissä Dio piti paikkansa ja käytti takapäätään hyvin. On se jotain oppinut! Istu ja odota-kyltillä rysäytti suorilta maihin koska näin tehtiin edelliselläkin kyltillä. Tämän uusin sillä Dion pitäisi osata istahtaa perusasentoon kun pysähdyn. Lopun hidas kävely oli myös siisti ja se tehtiin häntä tyylikkäästi kaarella. Pisteitä saatiin 85/100 joten saldo oli yllättävän hyvä eikä Dio pomppinut niin pahasti kun pelkäsin! Ehkäpä sitä uskaltaisi kohta virallisiinkin kunhan muutamat yksityiskohdat on saatu vielä hiottua´.

Piupalin rallyt

Kisoista koirat pääsivät hoitoon koska lähdin viihdyttämään itseäni musiikin parissa. Kuvassa osa laumasta, pennelispitzit eivät päässeet vielä tähän kaverikuvaan. Kuva: Vuokko C.


Tänään kävi niin hassusti, että ilmoitin Flown näyttelyyn! Because i can. On hauska saada Flowlle toinenkin arvostelu nyt kun siitä on tullut koiran kokoinen eikä se ole enää sellainen ihan silakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti