torstai 2. lokakuuta 2014

Maajoukkuetreeneissä


Sunnuntaina ajeltiin Akaaseen Dream Team-areenalle treenaamaan maajoukkueen kanssa. Paikalla meitä oli vain neljä mutta silti saatiin näppärästi koko päivä kulumaan. Hyvässä seurassa aika kuluu nopiaan ja sitä rataa. Itse ajattelin, ettei meillä olisi mitään ihmeellistä treenattavaa koska uudet temput ovat edelleen työn alla ja ne täytyy treenata ensin kotona kuntoon. Ohjelmakin on periaatteessa kasasas mutta saatiin siihen silti hyviä muutoksia aikaiseksi. Flown kanssa tunti kului nopeasti vaikka "eihän meillä ollut mitään treenattavaa". Yhteen kohtaan ehdotettiin Flown ryömimistä mun vieressä. Mutta kun Flow ei osaa ryömiä. Sitten kokeilemaan millä käsky-yhdistelmällä Flow ryömisi ilman opettamista... Tule-maa toimi sen verran hyvin, että nyt se ryömii mun vierellä sen tarvittavan matkan varsin uskottavan näköisesti. Kyllä nää bortsut on siitä kivoja, ettei niille tarvitse edes opettaa asioita, ne osaa soveltaa ihan itsekin ;)

Päänkäännöt ovat myös hieman tällaisen tuunauksen takana. Front-positiossa Flow seisoo kiltisti paikoillaan eikä liikauta jalkojaan lainkaan, ainoastaan päätä kun vaihdan sen takana itse paikkaa. Kun perusasiat ovat kunnossa (front ja paikoillaan seisominen vaikka mitä tapahtuisi), saatiin ihan hauska temppu hyvin pienellä vaivalla. Ja sopii ohjelmaan.

En treenannut ohjelmaa kertaakaan koiran kanssa tuolla mutta tein sen itse kerran läpi musiikin kanssa. Onneksi se on ihan hyvin selkärangassa, ainoastaan täytyy uudet kohdat opetella. Hyvillä mielillä treenailemaan Norjan kisoja ajatellen. Mieli on luottavainen kun ohjelma sentään on olemassa ja koira osaa sen. Jos olisin lähtenyt tekemään uutta tähän hätään, ei siitä olisi todennäköisesti tullut yhtään mitään. Etenkään kun mulla ei ole mitään ideaa seuraavan ohjelman musiikiksi.

Treeneissä meni siis näppärästi koko päivä. Ideoita lenteli kaikkien ohjelmiin ja täytyy kyllä sanoa, että innolla odotan PM-kisoja. Suomella on kyllä hieno joukkue :)

Onneksi hallissa on sohva, siellä Flow sai viettää kaikki odotusajat.


Loppuun pieni pätkä töistä. Flow jaksaa jokahelvetinpäivä tehdä töitä saavuttaakseen borderterriereiden ystävyyden. Se menee nuolemaan niiden naamaa ja ottaa kiltisti kaikki iskut vastaan kun BT:t eivät edelleenkään yli-ystävällisestä mustavalkoisesta välitä. Tällä kertaa terrierit tekivät yhteistyötä ja toinen istui Flown pään päällä estääkseen tämän pusuhyökkäykset. Tämä ei Flowta estänyt, hieman vain hidasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti