lauantai 5. heinäkuuta 2014

Pläjäys kuvia


Tästä tulee taas tällainen epämääräisesti pomppiva kirjoitus, tapa on selvästi jo niin pinttynyt ettei siitä eroon pääse.
Alkuun muutamia kuvia joita on taitavat kuvaajat napsinut. Juhannuskisoista löytyi mm. Irene Vinhan ottamia kuvia

Hipin lähtökiihdytys


Keinulla juostaan täysillä päähän ja sitten ootellaan.


Lentävä karvapallo <3


Ja Sirpa Saari oli myös napsinut kuvia :)

Tassut sievästi ristissä


Hipin hypyissä ei ole turhaa ilmavaraa


Sitten oli vielä nämä Satu Tuomisen ihanat kuvat Lohjan näyttelystä :)Lisäksi pakolliset poseerauskuvat. On se nätti!Palkinto rankasta näyttelykokemuksesta.


Kiitos kaikille kuvaajille. Ihanaa, kun jaksatte napsia näitä muistoja eri tapahtumista :)

Juhannuksen jälkeisenä torstaina oli Flown agilitytreenit. Flow oli hieman hmmmmm, hasardilla tuulella. Ekaa kertaa kävi mielessä, että ehkäpä tämä ei ole kuitenkaan ihan järkevä harrastus Flowlle. Treeneissä lensi rimat, siivekkeet ja kannakkeet kun F pinkoi menemään maaninen ilme silmissään. Mustavalkeella on lievä vauhtisokeus eikä järki pysy näköjään aina matkassa mukana. Rimoista ei Flow välitä pätkääkään joten nyt sille huomautettiin kun lennätteli niitä mennen tullen. Senni sanoi, että osaa kyllä hypätä kun keskittyy mutta vauhdin lisääntyessä liitelee miten sattuu. Nää treenit tuntuivat niin villeiltä, että loukkaantumisen riski on hyvinkin todellinen. En todellakaan halua ottaa sitä riskiä joten täytyy kyllä miettiä mitä tämän lajin kanssa tehdään.

Hiilwörkkiä ollaan treenattu niin viime tiistaina kun keskiviikkonakin. Maanantaina oltiin Emilian ja shelttien kanssa treenaamassa. Flow jatkoi sivuaskeleiden hinkkaamista. Olen tehnyt nyt niin, että muutaman sivuaskeleen jälkeen olen pyytänyt Flown seisomaan joten sen ei kannata hiissata peppua maassa mikäli haluaa nopeasti suorittaa seisomisen. Tämä on ainakin jossain määrin toiminut. Koiralle olis kyllä reilumpaa jos käsky olisi eri tokoseuraamisessa ja HTM-seuraamisessa... Täytyy siis alkaa yhdistämään uutta läslyä seuraamiselle jossa ei istuta pysähdyttäessä! Tosin Flown treeneissä ei vasemmalla seuraamisessa ole ollut tilanteita missä pysähdytään mutta nyt näissä sivuaskeleissa on istumisen ennakointi aiheuttanut pientä päänvaivaa. Tai ainakin se näyttää hassulta.

Treenien jälkeen koirat saivat juosta kentällä. Tai Flow lähinnä kiersi laukkaympyräänsä sheltit perässä. Normaalisti oon komentanut Hippiä ettei se saa oikoa ja kiilata Flown eteen mutta nyt siinä hässäkässä Hippi pääsi jotenkin kurvaamaan suoraan Flown eteen ja puraisemaan sitä kyljestä niin että F teki kuperkeikan. Hippikin otti osumaa sillä se seisoi hetken paikoillaan sen näköisenä, että keuhkot tyhjenivät. Sitten se varoi hetken vasenta jalkaa mutta kun houkuttelin namilla, unohtui ontuminen hetkessä. Hitto, ei noita kahta aivotonta voi antaa yhtään juosta keskenään niin ettei olisi haukkana vahtaamassa niiden touhuja. Käytin koirat pienellä lenkillä ja onneksi näytti siltä, että säikähdyksellä selvittiin tästä törmäyksestä...

Keskiviikkona treenattiin jälleen piskipajalla. Tein nyt musiikin kanssa Flown ohjelmaa. Vaihdot sujuvat nyt ongelmitta ja oikean puolen seuraaminenkin oli jo kohtalaista. Tuli sellainen olo, että olisi oikeasti kiva päästä kisaamaan viikon päästä! Toivottavasti vaan juoksut eivät alkaisi, viime HTM-kisathan menivät ohi juurikin juoksujen takia.

Eilen askarreltiin Vuokon kanssa Flown esitykseen kivi. Saatiin vinkki teatteripuolen asiantuntijalta, että finnfoam-eristelevystä saisi parhaiten rakennettua kevyen "tekokiven". Alkuun noita levyjä liimattiin kuusi päällekkäin ja sitten kun olivat kuivuneet, sahattiin kasa uuteen muotoon.


Pohjaan koverreiin kolo jonne saa työnnettyä pienen vesikanisterin painoksi. Vaikka tuo on rakennettu leveämmäksi alhaalta, saattaa se silti kipata tai ainakin liukua alta pois kun Flow ryysää vauhdilla sen päälle. Nyt tuo on superkevyt kantaa ja painoksi voi laittaa vettä, jota varmasti saa kisapaikalta. Näppärää!


Sitten spray-maalia pintaan ja niin on kivi valmis. Ja näyttääkin ihan riittävän paljon kiveltä. Vähintään yhtä paljon kuin se edellinen saavi+harmaa peitto-viritelmä ;)Materiaali on yllättävän kestävää, Flow testaili sitä eikä siihen tullut kuin pieniä kynnenjälkiä pintaan! Ennen MM-kisoja täytyy vetää se päällinen vielä uudella kerroksella maalia niin näyttää sitten hyvältä. Pintakin jäi sahaamisen jälkeen hieman röpelöiseksi mutta se vaan lisäsi kiven näköä.

Koska Panda pääsee niin harvoin esille, on tässä tällainen bad hair day-kuva tältä päivältä.


Flow sai leikkiä Frisbeen kanssa. Tai no, näyttää vähän siltä, että mustavalkee pelkää frisbeetä ;)


Ja Hippi on Hippi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti