maanantai 14. heinäkuuta 2014

Koiratanssikisoissa Veikkolassa


Lauantaina oli Veikkolan koiratanssikisat jonne suuntasimme jo aikaisin aamulla. Olin lupautunut auttamaan järjestelyissä joten menin jo kahdeksaksi hallille vaikka kisat alkoivat vasta 11:30. Kyllähän agilityesteiden siirtelyyn, kehän rakenteluun ja muun sadan liikkuvan osan järjestelyyn saa aikaa kulumaan! Kävin ennen kisaa pikaisesti Flown kanssa kehässä, lähinnä vain palkkasin positiot ja muutamat vaihdot. Flow on siitä jänskä koira, ettei sen kanssa tarvitse jännittää kilpailemista. F kyllä tekee just sen mikä sille on opetettu. Meidän vuoro oli viidentenä. Kerrankin HTM:n alokasluokissa oli paljon osallistujia, yhteensä kuusi koirakkoa!

Flown esitys meni kutakuinkin putkeen. Jalkojen välistä ei ihan osannut lähteä kiertämään mua vaan siinä tuli pieni, hetkellinen hämäännys mutta hyvin F pääsi siitä jatkamaan. Sivuaskeleet ovat tuollaiset hätäisen näköiset kun Flowlla on niin kauhea kiire tehdä niitä mutta eiköhän ne ajan kanssa siitä parane. Ja hei, Flow ei hilannut niissä peppuaan juurikaan maassa vaan stop-kuuri teki tehtävänsä, ei tarjonnut istumista!

Pisteitä Flow sai 165 joka oikeutti myös kunniamainintaan ja 3. sijaan! Samalla toki myös oikeus kisata avoimessa luokassa minne siirrymmekin seuraavaksi. Treenataan lisää ja sitten kisataan kun positiot ovat paremmat.
Tuomarikohtaiset pisteet ja kommentit:
Mirja Ovitz: Tekn. 85, tait. 80 yht. 165
Frida Binette, Ruotsi: Tekn. 82, tait 85 yht. 167 "Tappar position bakdel i position 1 och 5. Saknar något brunt i ringen. Snygg tajming"
Johanna Mamrelund, Ruotsi: Tekn. 82, tait. 81 yht. 163 "Work more with the timing in the music"

Ja tässä vielä esitys. Tarkoituksella simppeli ja yksinkertainen jotta sai koiralle mukavan kisakokemuksen :)


Sitten odoteltiin FS avo-luokkaa jotta Hippi pääsi estradille. Sille oli tullut jo aika pitkä päivä eikä lämppäkehässä tehdyt pienet valmisteluliikkeet antaneet toivoa hyvästä suorituksesta :P. Hippi oli aikas innokkaalla tuulella ja ah, niin äänekkäällä päällä. No, ei muuta kuin onneaan kokeilemaan.
Hippi oli kehässä juuri niin veikeä kuin osasin odottaakin. Kikkaili omiaan, VINKUI ja möykkäsi. Teki aina välillä jotain oikein ja sitten taas ympäriympäriympäri. Lopussa mua alkoi naurattamaan koska Hippi oli niin pöhelö. Mulla ei oo mitään sanottavaa siihen mitä Hippi tekee. Ja tuo otus tietää sen varsin hyvin :D Tästä jodlauskonsertista emme luonnollisesti saanut ihan hirveästi pisteitä mutta silti nämä riittivät kolmanteen sijaan viiden koiran porukasta.

Tuomarikohtaiset pisteet ja kommentit:
Mirja Ovitz: Tekn. 80, tait. 70 yht. 150
Frida Binette, Ruotsi: Tekn. 78, tait 80 yht. 158 "Flera missar i utförandet. Ljudar stor del av programmet. Tajmar musiken mycket bra!"
Johanna Mamrelund, Ruotsi: Tekn. 72, tait. 66 yht. 138 "Too much sound from the dog! Work with the interpretation of the music. Some moves= really great"Vaikka Hipin kanssa ei voi koskaan mitään ihmeellisempiä tuloksia saavuttaa, on sen kanssa vaan niin hauska tehdä. Ei ton kikkailijan kanssa vaan voi ottaa näitä kauhean vakavasti <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti