maanantai 20. tammikuuta 2014

Flow 2 veeMustavalkee alkaa olemaan ikänsä puolesta jo ihan aikuinen! Kaksi täyttä vuotta on Flowlla jo takana mutta tuo koiramaailman Peter Pan ei onneksi ole menettänyt lapsenomaista asennettaan kaikkiin ja kaikkeen :) Flowsta on kuoriutunut ajan kanssa ihan mahtava harrastuskaveri joka on kuitenki maailman helpoin kaveri arjessa. En voisi enempää koiralta toivoa.
Sen verran lainaan Flown synttäripostausta muihin juttuihin että lauantaina piipahdettiin Turun KV-näyttelyssä. Panda pääsi kehään ja Hippi koiratanssinäytökseen. Olin erinomaisen valmistautunut kun saavuin näyttelypaikalle, kotiin unohtui niin Pandan numerolappu, näyttelyhihha kuin kunnon harjakin. Onneksi saatiin tarvittavat välineet kehän laidalta lainaan, kiitos :) Panda oli kehäss taas kovin innoissaan ja ihan mahdottoman kuriton. Komensi, puri hihnaa, hyöri ja hääräsi sekä käyttäytyi juuri niin kuin 12.5 vuotiaalta EI odottaisi. Toisaalta mieluummin niin kuin perässä vedettävä veteraani. Mä en (edelleenkään) ota näitä näyttelyitä niin vakavasti joten jos Panda haluaa hihhuloida niin sitten Panda hihhuloi.
Tuomarina oli Jaana Hartus joka on Pandalle antanut jopa sertin joskus! Kehui Pandan kuntoa kovasti ja sanoi iän näkyvän jo kuonossa ja päässä. Tosin sanoin ettei Pandalla ole koskaan mikään vahva kuono ollut. Tulokseksi saatiin erinomainen ja kilpailuluokassa Panda hävisi kahdelle muulle kilpakumppanilleen. Erinomainen mummokoira <3
"Vetreässä kunnossa esiintyvä yli 12v narttu. Hyvä rungon muoto ja riittävä luusto. Ikä näkyy jo päässä. Kapeahko kuono ja pyöreyttä kallossa. Hieman luisu lantio. Liikkuu vielä joustavalla, vetreällä askeleella. Hyvin säilynyt väri"

Hipin esitys meni varsin hyvin. Musiikki oli ihan tosi kovalla ja jouduin sanomaan käskyt tosi kovalla äänellä. Kerran taisi haukahtaa mutta ohjelmassa on edelleen pari epäsujuvaa kohtaa joihin tarttis keksiä jotain. No mutta hei, vielä on viikko aikaa (ja ulkona pakkasta joten turha kuvitella että alkaisin ihan treenaamaan). Pääsin kuitenkin palkkaamaan vaikeissa kohdissa joten se on aina plussaa.

Eilen Panda-supermummo löysi mun autonavaimet jotka olin vahingossa tiputtanut pellolle kaivaessani taskusta kännykkää. Kävin päivällä etsimässä niitä Flown kanssa tuloksetta. Illalla ajattelin sitten ottaa mummelin mukaan ja kas kummaa, sehän löysi ne :) Panda on kerran ennenkin löytänyt ne hallin pellolta jossa oli polveen asti puuterilunta. Itseoppinut esine-etsijä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti