sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Jokaiselle jotain

Hih, väsyneet koirat ovat ilo silmälle, koko porukka maannut lähes tajuttomassa tilassa siitä asti kun kotiin päästiin. Oltiin siis tänään koko päivä liikenteessä, aamulla lähdettiin match showhun kun sellainen tuossa nurkilla oli. Panda oli ainoa joka pääsi kehään mutta Hipille ja Flowllekin löytyi puuhaa. Hippiäinen pääsi pujottelukisaan ja Flow esittämään koiratanssia sekä putkirallattelemaan. Ai niin, pääsihän Hippi kaverin muksun kanssa lapsi&koira-kisaankin, tosin Hippi oli hieman ahneella päällä ja kikkaili komentaen koko kehässä olon ajan. Varmasti hieman traumatisoiva kokemus, lapselle siis ;D.

Panda ei hetkeen ole kehässä ollutkaan, viimeksi joskus syksyllä. Esiintyi silti tuttuun tapaansa. Loppujen lopuksi Panda oli sinisten ykkönen joten jäätiin odottelemaan BIS-kehää. Tällä välin Hippi pääsi käymään pujottelukisassa. Otettiin kaksi vetoa jolla toisella Hippi paransi aikaansa niin paljon että jätettiin siihen. Kaikki koirat olivat samassa "luokassa" mutta Hippipä kiskaisi pohja-ajan isompien koirien nenän edestä. Ohjeisohjelmassa oli myös putkirallattelu mihin Flow pääsi mukaan. Kauheen vaikea muistaa rataa pikaisella tutustumisella kun joka puolella vilisee vain putkia. Flow meni tosi kivasti, eteni 7 ekaa putkea tosi hyvin mutta sitten tuli muutamia kieltoja. Eihän Flow ole koskaan tehnyt noin pitkää rataa ja mun kädessä ollut lelu varmasti aiheutti parit kiellot. Kuitenkin yritystä oli ja vauhti kohdillaan niillä pätkillä jotka osasi. Heh, Flown ekat agilitykisat :)

Ennen BIS-kehää oli Flown tarkoitus esiintyä mutta alkuun ei saatu musiikkia soimaan joten piti käydä mun auto ajamassa siihen kehän viereen. Päätyivät sitten ottamaan ensin BIS-kehän ja Flown vuoro oli sen jälkeen. BIS-kehässä oli 10 koiraa joten Pandalle sieltä lämmintä kättä. Flown kanssa oli tarkoitus kokeilla vanhaa ohjelmaa mutta musiikissa oli mukana noin 40 sekunnin pätkä joka alokasluokan ohjelmasta oli pätkäisty pois. Tähän uuteen pätkään oli pientä hahmotelmaa mitä tehdä joten tätä pääsi nyt hyvin kokeilemaan. Flow teki ihanan täsmällisesti jälleen kerran vaikka ei olla ohjelmaa tehty kokonaisuudessaan niiden Salon kisojen jälkeen. Uudessa kohdassa on vielä vähän mietittävää, ei ihan riittänyt suunnittelemani temput kattamaan koko aikaa joten palkkasin Flowta hetken kesken ohjelman ja jatkettiin siitä tuttuun pätkään. Flow on kyllä tosi rehti tekemisissään, ei kikkaile tai ennakoi ja kuuntelee tosi tarkasti käskyjä. Vaihtelu virkistää tuon yhden virtapiiri-venkoilija-Hippiäisen jälkeen. Lopussa palkittin vielä ohjeiskisojen voittajat, Hippi voitti sen pujottelukisan.

Tuolta ajeltiin suoraan vielä treenaamaan koiratanssia työkaverini kanssa. Ollaan ilmoittauduttu Ouluun kisoihin 8.6 joten vähän tarttis treenata. Hipin kanssa kokeilin edelleen uutta ohjelmaamme tai lähinnä kokeilin pätkiä. Kokonaisuus on vielä ihan hukassa joten tekemistä riittää. Tuon koiran kanssa ei tosin kannattaisi kauheasti treenailla näitä kokeillaan-mikä-tähän-sopis-treenejä koska kun itse en ole ihan kartalla, antaa Hippi kyllä heti tiukkaa palautetta haukkumisen muodossa. Nyt pitää vaan rakentaa ohjelma kokonaiseksi ja treenailla se kuntoon ilman koiraa. Flow teki vain yksittäisiä temppuja musiikin soidessa taustalla ja palkkailin sitä runsaasti. Jaksoi edelleen hyvin tehdä vaikka oli jo päivällä mittaa. Treenien jälkeen lähdettiin uittamaan koiria läheiselle Kaislammelle. Flowkin osaa nykyään hypätä hienosti laiturilta veteen ja itseasiassa kapuaa portaita pitkin myös takaisin laiturille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti