lauantai 10. marraskuuta 2012

Koostetta

Kun kirjoittaa tarpeeksi harvoin, joutuu tekemään koosteenomaisia postauksia. No, jotenkin en vain ole saanut aikaiseksi kirjoittaa tässä välissä.
Ensin päivitystä Hipin tilanteesta. Kilpirauhasen vajaatoimintaa ei ole, ne arvot ovat kunnossa. Tämähän on tietysti hyvä juttu mutta jos kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito on jossain tapauksissa parantanut mukoseelen, olisi se ollut helppo hoitotapa.

Hippi ei edelleenkään oireile mitenkään, luojan kiitos. Itseasiassa se on jopa riehakkaampi kuin kesällä. Ollaan oltu parina kertana treenaamassa tokoa Karon ja Kriisin kanssa Tiltun koirakoulun lämpimissä tiloissa ja Hippi on ollut niiiin innokas! Sen kanssa on kyllä niin ihana tehdä juttuja, ei ole hetkeä etteikö se haluaisi koko olemuksellaan tehdä hommia. Harmillista että Flowlla on juoksut eikä se ole päässyt sisätiloihin treenailemaan, tekisi sillekin hyvää :)
Hipin kanssa olen nyt jatkanut ohjatun noudon treenaamista. Olen jättänyt Hipin istumaan ja vienyt itse kapulat sen taakse. Sen jälkeen olen vilkuillut haettavaa kapulaa ja ainakin tällä hetkellä ja etäisyydellä onnistumiset ovat olleet sataprosenttisia. Paitsi niinä muutamina kertoina jolloin Hippi on oikea kapula suussaan sinkaissut hakemaan toistakin kapulaa. Noutohullu mikä noutohullu...
Seuraaminen on taas hieman koikkelehtimista, peileistä näkee varsin hyvin miten Hippi keulii ja hieman poikittaa. Kävelykin on sellaista pingviininkävelyä. Tässä(kin) asiassa on enemmän intoa kuin järkeä. Mistähän löytäisi sen kultaisen keskitien.

Kaukoissa alkaa ma-sei ja is-sei vaihdot olemaan oikein hyvät. Takapalkalla tekee paremmalla ajatuksella, muuten saattaa hypähtää innostuksissaan... Sei-is tuo eteenpäin koska kerää peppunsa eteenpäin. Tälle en ala tekemään mitään, pitäisi opettaa kokonaan uusi tyyli istua, no way.

Tempuista olen taas muistutellut mieleen takaperin ryömimistä. Jossain vaiheessa Hippi alkoi tehdä tätä huonommin, tai siis pystymmässä asennossa. Nyt olen taas hinkannut asentoa alemmaksi. Tää on Hipille jotenkin ihan superhauska temppu ja se aina örisee ihme örinäänsä tätä tehdessään.
Nyt sain myös vihdoinkin Hipin oppimaan toisellakin jalalla ontumisen, vähän tasapainoa kropan käyttöön ;)
Tässä videota Hipin temppuiluista, yllämainittujen lisäksi treenaili myös jumppatyynyn kanssa.


Hippi kävi myös reilu viikko sitten Hammarenin Annalla manuaaliterapiassa. Oli taas hieman jumissa edestä, pallean kiinnityskohta kainalossa oli tosi jumissa. Anna kysyi, onko mahdollista että olisi törmännyt johonkin? Nooo, onko mahdollista että EI olisi törmännyt johonkin kun juoksee Flown ja kavereiden seassa yrittäen pysäytellä niitä pienen apinan raivolla. Ei pääse enää sekaan juoksemaan kun F riekkuu omien kavereidensa kanssa koska pieni sheltti ei tajua että isommat BC:t eivät välttämättä huomaa tuollaista viiden kilon karvakasaa keskenään juostessaan.
Parin viikon päästä mennään taas tsekkaamaan mikä tilanne on nyt.

Kirpusta on pakko laittaa tämä kuva esille koska se on vaan niin supernätti siinä <3 Ihana, rakas ja niin viisas vanhus.Viime torstaina oli aurinko esillä ainakin aamupäivän ajan joten Vuokko tuli koirinensa käymään ja pistettiin lauma karvakuonoja sekoilemaan pellolle. Jos-poika ja Flow möyrivä onnessaan pitkin sänkkäriä pienten säestäessä vieressä. Onneksi Jos ei ihan tajunnut miksi kulkusissa kihelmöi kun Flow oli vieressä, sen verran nuori poika vielä ettei onneksi tajunnut juoksuisen kaverin päälle.
Muutamat räpsyt älystä ja väläyksestä tai nuijasta ja tosinuijasta, molemmat toimivat
Oih, mikä viisaus näistä paimenlapsista oikein paistaakaan.Kylläpäs näyttää tuollaisesta puucee-neidistäkin lähtevän todella omituisia ilmeitä!

1 kommentti:

  1. Täällä kaikki peukut ja tassut pystyssä, että Hippi pysyisi oireettomana ja saisi viettää pitkään hilpeää, riehakasta elämää, kuten tähänkin saakka. Ja tuo mummukoiran kuva... Se käy niin sydämeen <3 Paljon rapsuja kaikille tytöille!

    P.s. Puucee... Aamun piristys. =)

    VastaaPoista