tiistai 27. joulukuuta 2011

Temppuilua

Hipin kanssa oltiin perjantaina Hyvinkään hallilla treenaamassa lähinnä temppuja Sallan ja westieiden kanssa. Kokeilin samalla Hipin uusia bach-kukkaterapiatippoja, testissä tämä tippa:
Vervain - rohtorautayrtti
Rautayrttiuute on yli-innokkaalle ja puheliaalle ihmiselle, joka väittelee omiin periaatteisiinsa ja ajatuksiinsa juuttuneena.

Hippiin tipat ei ainakaan ensikokeilulla vaikuttaneet, ihan samanlainen vöyhö on kuin ennenkin :D
No treenattiin kuitenkin ja Hippi oli oma touhukas itsensä. Kokeiltiin koiratanssiesitystä vähän matkaa mutta koska Hippi oli taas kovin vinkuvainen, sai se tehdä vaan muutaman ekan tempun ja siitä palkkaus. Enpä kyllä tiedä onko mulla jaksamista lähteä tota vinkumista opettaan pois, tuntuu täysin mahdottomalta tehtävältä. Ja koska ei treenattu esitystä niin kuvattiin sitten Hipin temppuja. Tässä kuvaterveiset treeneistä.


Tällä hetkellä oon koirien kanssa evakossa isäni luona sillä kotoa on sähköt poissa jo toista vuorokautta. Hiphei! Ei sähköä, ei vettä, ei hauskaa. Töissä oli sama tilanne joten jouduttiin siirtämään kaikki potilaat tältä päivältä! Ihmeellisen invalidisoivaa tuo sähköjen puuttuminen. Kirppu-parka oli AIVAN hukassa viime yönä! Asunto oli aivan säkkipimeä ja mummeliparka ei löytänyt mihinkään täyspimeydessä :( Pari kertaa nostin sen sänkyyn (otsalampun avulla) mutta joku juttu sillä oli selvästi kesken koska kohta se taas haahuili ympäriinsä. Tänään on uni maittanut kun on yön urheillut, toivottavasti seuraava yö olisi hieman rauhallisempi.

2 kommenttia:

  1. Huomasitko, että uudessa Canis-lehdessä on juttu vinkumisen pois opettamisesta? Ja siinä todettiin käytännössä samaa; tie on pitkä ja *piip* kivinen...

    Meille saattaa olla tulossa Fionan kanssa sama ongelma. Ei se kotona piippaa, mutta heti jos ollaan ulkona tai varsinkin kentällä, saattaa vikistä. Älyttömän vaikeaa puuttua tuohon jo nyt, koska jos se ylipäätään ottaa kontaktia ja tekee miun kanssani jotain, se on jo huimien kehujen arvoista. Piippaaminen tulee sivutuotteena. Pitäisikin varmaan alkaa kiinnittä asiaan jotain huomiota, ennen kuin pahenee ja vakiintuu moinen käytös oO (Zelda on kiva, kun se ei ikinä vingu, se vaan huutaa kurkku suorana, ja siihen on huomattavasti helpompi reagoida :D)

    VastaaPoista
  2. Juu, luin tuon Caniksen jutun. Olin intona kun näin otsikon lehdessä mutta eipä siinä itse artikkelissa kummosia ongelmia ollut! Hippi kun ei vingu normielämässä, ainoastaan tietyissä treeneissä. Niihin tarttis saada jotain muutosta tehtyä, ei oo tosin helppoa tollasen kiihkoilijan kanssa :D

    VastaaPoista