sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Ohjelmat valmiit!!

Huh, vihdoinkin ovat sekä freestyle- että HTM-ohjelmat valmiit :D Tai no, pieniä muutoksia saattaa vielä tulla mutta pääpiirteittäin on valmista. Lauantaina oli Riikan ja Jedin kanssa hallilla treenaamassa ohjelmia. Rakennettiin kehä avuksi hahmottamaan tulevan kisakehän kokoa. 13x25m on vähän hankalan mallinen kehä mutta ei auta muu kuin yrittää saada ohjelmat toimimaan siinä. Kokeilin ensin freestyle-ohjelmaa, ekaa kertaa kunnolla musiikin kanssa. Siinä on paljon samoja elementtejä kuin vanhassa ohjelmassa, hiukan toki muutettuna, mutta Hipille on helpompaa kun ohjelmassa ei ole kaikki aivan uutta. Hippi tekikin ihmeen hyvin hommia, jopa tuunatut ja uudet liikkeet onnistuvat. Otin vielä toisen toiston jossa palkkasin vaihdot ja hyvin menneet temput. Ei ole tainnut meidän ohjelma olla ikinä näinkään "valmis" peräti kahta viikkoa ennen kisoja :D Normaaliimpaa on ollut panikoida viime päiviin asti kun ohjelma ei toimi tai pysy päässä. Jotain edistystä on siis selvästi tapahtunut.

Pienen tauon jälkeen jatkoin HTM-ohjelman treenaamisella. Alkuvaikeuksien jälkeen alkaa seuraamiskuviot löytämään omat paikkansa koreografiassa. Parissa seuraamisasennossa on alkanut tulemaan pientä epätarkkuutta, ehkäpä tämä kaiken uuden treenaaminen on sekoittanut Hippirukan päätä. Täytyy siis hieman tehotreenata/palkata niitä. Muutoin asentojenvaihdot sujuvat jo suht hyvin ja tarkkuus on parantunut kun ollaan päästy muutamia kertoja ottamaan koko esitys läpi musiikin kanssa. Vielä on tietysti täysin hakusessa molempien esitysten puvustus... Se on asia jota mä en vaan hallitse. Huono, huono mielikuvitus nääs. No, onhan tässä vielä se kaks viikkoa aikaa. Kuuluisat sanat mun suusta :D

Tänään oli agilitytreeneissä hauska rata jossa treenattiin kovasti takaaleikkauksia. Rata oli tällainen. Turhan harvoin tulee treenattua okseria mutta nyt se oli kahteenkin kertaan ja molemmilla kerroilla siinä tehtiin takaaleikkaus. Hippi lähtee nyt tosi näpsäkästi noihin leikkauksiin, sen pystyy tosi kaukaa lähettää eteen hypylle ja itse voi huoletta leikata hyvinkin tiukasti ilman että Hippi kieltäisi esteen. Kepeillä Hippi meni ekalla kerralla tosi hyvin mutta sitten kun yritin hätäillä, kääntyi se pois. Pakko siis päästää se ainakin kolmanteen väliin ennen kuin kauhean tiukasti leikkailee. Hypyllä 15 piti tehdä päällejuoksu ja siinä jäin herkästi odottelemaan turhankin pitkäksi aikaa, hankaloitti vain elämää suoran putken jälkeen ;) Näissä olisi pakko vaan oppia liikkumaan ja ohjaamaan samaan aikaan, mitenhän se tuntuukaan niin hankalalta aina välillä.

Mulla on ollut tällä viikolla neljä koiraa kotona kun Nekku-sheltti on ollut kyläilemässä emäntänsä ollessa Saksassa agilityn MM-kisoissa Sonicin kanssa. Lämpimät onnittelu Sini medien joukkue-hopeasta, Hippi on vähän ylpeä taitavasta enostaan :D Neljän lauma on tullut hyvin toimeen, onneksi sheltit ovat niin helppoja otuksia.

Loppuun muutama kuva plikoistaEi kommentteja:

Lähetä kommentti