sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Pettymystä ja suurta suruaMitäpä tuohon lisäämään. Muuta kuin se että tuo proge on otettu siis ennen kuin koiraa on astutettu. Että iloisesti oli juoksu ohi. Harmittaa. Ja vituttaa.

Ja jottei taas tarvitsisi turhia iloita, tuli alkuviikosta tieto että ex ylläpitokimppaheppa-Nasu lähtee huomenna maanantaina pilven reunalle :´( Omasta osastani jouduin keväällä luopumaan kun rahat eivät vaan enää riittäneet. Reilut kolme vuotta Tuli Nassen kanssa puuhasteltua. Nyt papparaisen jalat olivat kuvattu ja siellä todettu paha nivelrikko joten ihan hirveästi ei vaihtoehtoja ollut. Tänään kävin vielä tallilla hyvästelemässä Nasun. Siellä se tarhassa höristeli herkuille joita sille vein. Siinä itkun lomassa piti hieman naurahtaa Nasun höpsöille tavoille. Se kun aina jotain hyvää saatuaan alkoi imeä kieltään :) Kaikki hyvät maut talteen! Seisoi euforisessa tilassa pää alhaalla ja imeskeli kaikki mahdolliset aromit talteen niin että kuplia vaan tuli suusta.

Hyvää matkaa Nasu vihreimmille laitumille!!


2 kommenttia:

  1. Voi Nasua, lämmin osanotto Nadja ja paljon voimia ja jaksamista! Kaunis hevonen! Kurjuus, että Hipin pennutuskin meni mönkään:( Tsemppiä seuraavaan yritykseen, toivottavasti se tulee pian!!

    VastaaPoista