sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Lits läts sanoi pieni vesipeto

Ja mulahti takaisin altaaseen. Hippi pääsi tänään toistamiseen Hyvinkäälle koirakylpylään ja se rrrakastaa sitä paikkaa :D Päästiin ovesta sisälle niin Hipillä syttyi lamppu, tää on TÄÄ paikka!! Jouduttiin odottelemaan kymmenisen minuuttia omaa vuoroamme ja se oli ihan kauheeta Hipin mielestä! Se kiljui ja kitisi, piti oikeasti aika hirveetä meteliä vaikka yritin sitä kovasti vaientaa ;) Kirppu ja Panda seisoivat kiltisti vieressä, nekin olivat tunnistaneet paikan mutta eivät olleet todellakaan yhtä innoissaan kuin nuorin häröpää. Ennemminkin olivat että voi p...., täällä taas. Kun meidän vuoro alkoi, ehdin ottaa Hipiltä hihnan kaulasta ja mulskis, neiti oli jo altaassa. Kirppu ja Panda pääsivät viime kerran tyyliin autettuna altaaseen, Kirppu pelastusliiveissään ja Panda muuten vaan. Hipille nakkelin lelua, jota se jaksoikin kerta toisensa jälkeen hakea koko puolituntisen ajan.

Tässä hieman videokuvaa Hipin vesileikeistä.


Eilen oltiin treenaamassa hallilla tokoa kun pivällä olleiden tokokokeiden takia esteet oli sivussa. Otettiin pitkästä aikaa ruutua kun sellainen oli sinne rakennettu. Ekalla toistolla Hippi haki hienosti katseellaan ruudun, siitä on niin helppo huomata milloin se on sen löytänyt :) Sen katse terästyy ja koko koira jähmettyy. Ekalla käskyllä kiekaisi lähtiessään joten kutsuin takaisin. Toisella käskyllä lähti hiljaa ja juoksi lujaa ruudun takareunalle asti jonne pysähtyi käskystä. Tästä palkka ja vapautus. Kokeiltiin uudestaan ja nyt Hippi teki jotain mitä ei ole ikinä ennen tehnyt eli ennakoi ja kääntyi just ennen ruutua ympäri! Tästä hieman huomautin moittivalla äänellä ja kutsuin takaisin. Uudella toistolla pinkoi taas vauhdilla ruudun toiseen reunaan! Nyt hirmu palkka ja bileet! Kokeiltiin vielä kerran ruutua kokonaisena liikkeenä. Tätä ei olla ennen tehty. Muuten meni erinomaisesti mutta maahanmenossa jäi kumartamaan... Ollaan sitä harjoiteltu noin muuten niin päätti tarjota tätä sitten.

Tunnaria tehtiin muuten samalla tavalla kuin ennenkin mutta nyt toisella toistolla laitettiin kapulat riviin. Tämä hämäs Hippiä ihan vähäsen mutta malttoi silti työskennellä ja löysi oikean kapulan! Nyt tuota voi selvästi alkaa hieman vaikeuttamaan koska Hippi melko varmasti tietää nyt mitä tehdä. Työskentely on tällä hetkellä muuten rauhallista.

Loppuun tehtiin seuraamista. Tässä on kyllä aina työsarkaa, edistämistä esiintyy edelleen vaikka toki paikka on jo huomattavasti parempi, täyskäännös oikealle ei ole ihan niin tiivis kun pitäisi ja askeleet vas + oik eivät ole niin hyvät kun mitä haluaisin. Eli töitä piisaa mutta eipä tässä ole onneksi mihinkään kiire. Täytyisi vaan päästä taas treenaamaan porukkaan koska itse ei näe kunnolla tuota seuraamispaikkaa. Siitähän se koko ongelma on alkanut kun olen kuvitellut yksin treenatessani että Hippi seuraa hyvin :D Ja seuraahan se, paikka vaan on hieman edessä. Onneks lumet sulaa kovaa vauhtia ja tällainen säiden mukaan-treenaajakin pääsee kunnolla tekemään ;)

Koostetta treeneistä onpi alla


Treenien lopuks kokeilin vielä meidän koiratanssiohjelmaa, tosin väärällä musiikilla koska soitin ei suostunut soittamaan oikeaa levyä. Ja en vaan saa Hippiä tekemään ohjelmaa kerralla läpi. Taaskin sotki parissa kohdassa käskyt, arpoo ja tekee sitä mitä sillä hetkellä kuvittelee kuulevansa. Koska ens viikolla on se erg ja sen takia koira levossa pari päivää, jää treenaaminen jälleen kerran tosi vähiin. En tosin oo löytänyt mitään asusteisiin viittaavaakaan kisoihin joten jos sille päälle sattuu niin skipataan kuitenkin koko kisat. Mua on sopivasti alkanut taas jo tympimään koko laji ;) Tuuliviiri on taas pyörähtänyt.

Ai niin, meinasi unohtua. Sekä Pandalla että Hipillä oli maanantain silmätarkissa terveet silmät :) Ja torstaina KKK:n kevätkokouksessa Hippi palkittiin v.2009 parhaana minikoirana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti