lauantai 3. lokakuuta 2009

Tuplaa ja lisää tuplaa

Hippi kävi tänään liitämässä oman seuran agilitykisoissa kahden startin verran. Tuomarina toimi molemmilla radoilla Risto Ojanperä. Se oli jo hienoa että teimme tuplanollan mutta että Hippiäinen vielä voitti molemmat radat oli jo ylihienoa :) Hitsi, mä jo ehdin miettimään tässä syksyn kisojen aikana ettei me näköjään saada sitä ensi vuoden karsintoihin vaadittavaa nollavoittoa millään ilveellä, kakkossijojahan ehti kerääntyä peräti 4 kappaletta elo-syyskuun kisoista. No nyt se voitto tuli ja samantien tuplana :D Radat olivat sellaisia sopivan haasteellisia, hylkyjä tuli kyllä melko paljon. Hippi oli molemmilla radoilla loistavasti kuulolla, teki pienet kaarteet ja puomikin onnistui. Ainoa kauneusvirhe oli toisen radan keinu. Leikkasin takaa ja Hippi kääntyi katsomaan jolloin keinun laskeutuessa lipsahti sivuun. Tämä oli vähän siinä ja siinä olisko siitä kuulunut saada 5, joku muu tuomari olisi todennäköisesti siitä virheen antanut mutta tällä kertaa selviydyimme virheettä.

Nämä kisat antoivat olivat hyvää vastapainoa pieleen menneille Turun kisoille. Tietysti tulee hyviä ja huonoja kisoja mutta ne Turun kisat olivat extrahuonot. Sellaista räpiköintiä että jo koirankin puolesta harmittaa. No onneksi eivät jättäneet kauheita traumoja ohjaajalle vaan tänään oli jo paketti paljon hallitummin kasassa :D Tosin nyt kun ensi vuoden sekä SM-kisojen että MM-karsintojen nollat ovat kasassa, pääsee (joutuu?) Hippi kisatauolle. Jos jonkun muutaman lämpimän sisähallikisan kävisi mutta kylmiin maneeseihin tai muihin halleihin ei mua saa enää kisaamaan ;) Katsotaan kisakalenteria sitten taas huhti-toukokuussa kun ilmat alkavat lämmetä. Pandankin kanssa voisi jonkun kisan kokeilla. Neiti on ollut muutamissa pikkutreeneissä ja kulkee melkolailla normaalisti!

Perjantaina kävin Hipin kanssa Mars Finland Oy:n toimistoväelle esittämässä koiratanssia. Heillä oli joku tapahtumapäivä. Esitettiin meidän Aladdin-ohjelma kun ei muuta ohjelmaa ole... "Kehä" tai alue jolla tanssittiin, oli melko pieni mutta saatiin kaikki asiat mahdutettua siihen. En ole ehtinyt tuota esitystä treenaamaan käytännössä ollenkaan, musiikin kanssa otettiin viimeksi huhtikuussa. Temppuja toki ollaan tehty mutta se on niin eri asia vetää ne nopeassa temmossa peräkkäin. Siitä huolimatta Hippi kuunteli ja teki hyvin eikä tainnut haukkua kuin muutaman kerran :) Lopuksi vielä yksi ei-koiraihminen pääsi kokeileman temppuja Hipin kanssa ja hyvin koiruus tekikin pyydetyt asiat hieman kokemattomamman ohjaajan kanssa :D Kovasti ihmiset ihastelivat Hippiä ja sen tekemisen riemua. Oltiin sovittu henkilön kanssa joka meidät tuonne pyysi, että saadaan korvaukseksi hieman firman tuotteita. Mutta kiesus mikä määrä sitten saatiinkin! Tuli 15kg Nutroa, monta laatikollista Joint Care-tikkuja, Rask-luita, pahvilaatikollinen Dentastixejä, Pedigreen toppatakki ja iso urheilukassi joka oli vielä täynnä Pedigreen herkkuja! Olin aivan ällikällä lyöty kun pakkasin tavaroita autoon, koirat saivat kyllä nyt herkkuja pitkäksi aikaa :) Voisi melkein sanoa että kannatti käydä!

Torstaina käytiin Vuokon kanssa treenaamassa hieman tokoa, aiheena tunnari. Päivällä olin ottanut työkaverin kanssa muutaman toiston jossa Hippi taas otti kaksi kapulaa kerralla suuhun :/ Saatiin silloinkin onnistunut suoritus loppuun mutta taas meinasi iskeä ahdistus siitä oppiiko tuo virtapiiri ikinä käyttämään nenäänsä oikein tässä. No nyt kuitenkin Hipin tunnari oli oikein mallikas. Nuuski kapuloita, otti kerran väärän mutta vaihtoi sen kun haistoi oikean \o/ Jihuu! Nyt pitäis oikeasti päästä treenaamaan useammin, pari onnistunutta toistoa kerralla ja paljon palkkaa! Ehkä se siitä sitten. Otin myös luoksetulon pysähdystä takapalkalla joka toimikin ihan suht mallikkaasti. Edelleenkään Hippi ei pysähdy niin säpäkästi kuin toivoisin mutta parempaan päin on menossa, ehkä.

Tässä vielä video tänpäivän radoista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti