tiistai 1. toukokuuta 2018

Rakveren tuliaiset


Viikonloppuna käytiin Rakveressa näyttelemässä kahden näyttelyn verran. Dio on kaaaljuuu ja Hippi on tötteröhäntä. No mutta hei, ei se oo ennenkään estänyt viemästä näitä kehään! Reissattiin Vuokon perheen kanssa joten autossa oli 4 ihmistä ja 8 koiraa. Hyvin mahtui! Yövyttiin pienessä mökissä jossain puolen tunnin päässä Rakveresta. Hyvin mahduttiin sinnekin. Sheltit laitettiin pinnasänkyyn nukkumaan etteivät käyneet ruokavarkaissa.

Iloinen matkaseurue


Lauantain tuomarina oli Eva Eriksson Ruotsista ja shelttejä oli ilmoitettu 10kpl. Avoimessa luokassa oli kaksi narttua ja veteraaneissa vain Hippiäinen. Dio sai kaljuna ERIn ja sijoittui toiseksi ilman SAta, maininta tuli jälleen pyöreistä silmistä. Hippi oli täynnä toimintaa ja tohinaa mutta yllätti pitämällä häntänsä melkein kokoajan alhaalla! Hippi sitten saikin ERIn ja SAn ollen suoraan ROP-vet veteraanisertin kera! Hippiäisen ensimmäinen serti näytelmistä ikinä, olkootkin vetskuserti! PN kehässä oli kaksi koiraa joten Hippi oli niistä toinen.

Dion arvostelu


Hipin arvostelu alkoi ihanasti "12y young lady who is full of herself" Miten totta!


Kehien jälkeen lähdettiin lenkille koirien kanssa. Käytiin hienoilla raunioilla katselemassa ja ihmettelemässä valtaisaa härkä-patsasta.Hippi ja Hipin egolle sopiva kaveri


Lenkin jälkeen mentiin takaisin näyttelypaikalle notkumaan koska päätimme jäädä ryhmiin, Vuokon Lasse-kleini kun oli myös ROP. Ryhmät menivät onneksi nopeasti, porukka kasaan ja kehään hetkeksi. Tuomari napsi nopeasti koirat jatkoon ja that´s it. Vetskukehässä Hippi oli hirmu reipas mutta ei sijoitusta näyttävämpien otusten seassa. Ehdittiin vielä hetkeksi pyörähtämään paikallisessa kauppakeskuksessa mutta eipä siellä ihmeemmin jaksanut enää tarjontaa ihmetellä. Mökille saavuttua oli porukka aika tööttiä joten katseltiin hetki telkkaritarjontaa koneelta ja painuttiin nukkumaan.

Aamulla pakattiin kamat ja lähdettiin uudestaan näyttelypaikalle. Sheltit alkoivat vasta kahdeltatoista niin ei tarvinnut ihan kukonlaulun aikaan herätä. Tänään tuomarina oli Rob Douma Hollannista. Hirmuisen kohtelias tuomarisetä. Avoimessa luokassa edelleen kaksi narttua ja tänään Dio sai EHn. Tuomari sanoi, että Dion feissistä puuttuu swiitnessiä koska pyöreät ja vaaleat silmät. Onhan se ehkä noinkin mutta kyllä Dio on ihan tarpeeksi suloinen. Hippi oli jälleen oma tomera itsensä kehässä mutta ylläripylläri, häntä pysyi jälleen suhteellisen alhaalla! Ja niin vain kävi, että Hippi oli jälleen ROP-vet vetskusertillä ja PN2!
Kaunis, pieni tomera Hippi <3

Tyyppien arvostelut


Tällä kertaa ei jääty ryhmiin koska muuten ei oltaisi ehditty kaupoille Tallinnassa. Asiat tärkeysjärjestykseen siis. Mutta olipahan reissu! Saas nähdä, lähteekö Hippi metsästämään kolmatta vetskusertiä, nämäkin ovat ihan riittävästi meille. Dion turkin tilanteesta ei oikein tiedä niin sillekään ei ihan hetkeen viitsi mitään näytelmää suunnitella.

Viikolla kävi pieni äksidentti Hipin ja Flown kanssa. Olivat kahdestaan autossa ja kun tulin takaisin Dion treeneistä, oli Hippi ihan paniikissa tulossa autosta heti kun luukku aukesi. Järkytys oli suuri kun tajusin, että Hipillä oli reikä poskessa! Flow oli siis tokannut sitä päähän :( Tää on eka kerta kun omat koirat ovat saaneet vahinkoa toiselle. Enkä olisi tätä ikinä Flowsta uskonut mutta niin vaan nämä ovat koiria eikä niiden ajatuksia voi koskaan tietää. Koska en ollut näkemässä tapausta, en tiedä mikä tähän johti mutta tästä eteenpäin Flow ei ole enää koskaan shelttien kanssa samassa tilassa autossa. Sheltit matkustavat nyt takaluukussa ja Flow muuttaa takapenkille. Toinen vaihtoehto on laittaa Flowlle matkan ajaksi kuonokoppa mutta nyt mennään tällä ratkaisulla. Shelttejä, etenkään Hippiä, ei vaan rei'itetä. On hyvin todennäköistä, että Flow on komentanut Hippiä haukkumisesta, se kun tietää ettei autossa saa haukkua mutta silti, ei reikiä. Piste.

KikiParka

Myös huulen sisäpuolella oli pieni reikä ja limakalvo mustelmilla joten ihan hyvin Flow on napannut kiinni.

Onneksi reikä parani nopeasti keittosuolahuuhteluilla ja Vetericynillä. Pari päivää ja reikä oli täysin ummessa. Hippiä vähän jännittää tulla nyt autoon joten reiän lisäksi tuli kuhmu egoon...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti