lauantai 17. syyskuuta 2016

Hei hei mitä kuuluu?


Jopas taas ollut kirjoitusblokki päällä. Eipä tässä ihmeitä olla tehtykään, jotain pientä kuitenkin. Flow ja Dio kävivät 20.8 Salossa Rallytokokisoissa, D pääsi korkkaamaan viralliset kisat. MES-luokka oli ensin ja ALO vikana joten Dio-paralle tuli kuuden tunnin odottelu ennen omaa vuoroa. Flow sai tehdä temppuja ennen omaa suoritusta ja se olikin ehkä enemmän kuulolla tällä kertaa. Ei edes jumittanut ihan niin hirveän pahasti putkesta. 3-kyltiltä saatiin -10 tuplaistumisesta, samoin käytösruudusta. Siinä oli seisominen oikealla puolella ja helteessä Flow jaksoi seistä 2min 57sek, sitten istahti enkä ehtinyt reagoida tilanteeseen. -1 virheitä saatiin sieltä täältä mutta pisteet riittivät onneksi hyväksyttyyn tulokseen. 72 pisteellä tultiin toiseksi ja saatiin RTK4. Tiukille meni mutta hyväksytty tulos on hyväksytty tässäkin lajissa.Odotellessa kävin Salossa kaupoilla ja koirat pääsivät myös uimaan läheiseen lampeen. Kokeilin myös Dion kanssa radan tehtäviä. Totesin, ettei se osaa maata maassa kun kierrän sitä joten palkkailin siitä. Radalla Dio teki hirmu hyvin hommia. Pujottelussa näki jotain kehän ulkopuolella ja ajatus hieman harhaili -> kiersi yhden törpön. Koska säännöt on taas luettu huonosti, uusin kyltin koska en ollut ihan varma minkä asteinen virhe se olisi ollut. Koira eteen ja siitä sivulle-kyltillä D teki oman pyörähdyksen joten uusin sen. Liikkeestä maahan-kyltillä Dio istahti ensin joten siitä -10. Olin tosi tyytyväinen Dion rataan, se teki hienosti osaamansa asiat! Pikkuvirheitä sattuu kokemattoman koiran kanssa joka vasta opettelee kisaamista. Pitkä rata oli sille hieman ihmettelyn aihe mutta handlasi sen silti loppuun asti. Pisteitä saimme 84 ja eka hyväksytty tulos Piupalille!Vikalla lomaviikolla Flow kävi Sipoossa Mikael Moreliuksen luona röntgenkuvauksissa. Sillähän on hieman löysät ranteet ja kintereet joten halusin tutkituttaa ne kunnolla kuvien kera jottei niissä ole mitään. Morelius tutki ensin Flowta pitkään ja hartaasti eikä löytänyt mitään muutoksia. Hänen mielestä ei olisi ollut mitään varsinaista syytä kuviin mutta lievästi hysteerisyyteen taipuva omistaja halusi kuvat joten koira unten maille ja kuviin. Röntgenkuvista ei lopulta löytynyt mitään joten lopputulos oli varsin toivottu! Flow on joskus pureskellut levossa takajalkojaan mutta sillä ilmeisesti puutuu jalat koska tää tapahtuu käytännössä vain kun se on vääntäytynyt liian pieneen petiin nukkumaan. Shelttien peti ei ole mitoitettu bc:lle mutta siellä Flow hyvin usein haluaa nukkua.

KänniFlow


Viime viikonloppuna Dio kävi jalostustarkastuksessa Turussa. Ihan Dion näköinen tulos sieltä tuli, silmistä tuli sanomista ja muutamasta muusta pikkujutusta. Monta asiaa siinä käytiin läpi ja suurimmalta osin D vastaa rotumääritelmää varsin mallikkaasti. Siis jonkun muunkin kuin minun mielestä :P

Täällä on muuten Talentin tiiseri jossa Flowkin vilahtaa ajassa 00:32. Viikon päästähän tuo ohjelma alkaa mutta Flown jaksoa en vieläkään tiedä tarkalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti