lauantai 20. elokuuta 2016

Talent Suomi-kuvauksissa


Sen verran rankka päivä oli keskiviikkona, että kesti muutama päivä toipua siitä. Toki olin myös töissä viime viikon joten sellaista pattereiden latausta ei ehtinyt oikein tehdä. Keskiviikkoaamuna isoveljeni heitti minut Aleksanterin teatterille hyvissä ajoin ennen kahdeksaa. Istuttiin sitten tihkusateessa pääovilla kunnes ovet avattiin ja porukka päästettiin sisälle. Flowlle oli hommattu oma pukkari jonne vein kamat. Päästiin pikaisesti kurkkaamaan esiintymislava ja hyvä niin sillä Flowlla oli vaikeuksia olla sutimatta. Piti siis tehdä muutama muutos lennossa ohjelmaan, parit hypyt jätettiin pois vaikka ne olisivat olleet näyttävä lisä ohjelmaan.

Tämän jälkeen alkoi haastattelut, odottelu, oheiskuvaukset, valmiudessa olo, odottelu jne. Flown kanssa istuskeltiin käytävän rappusilla sillä siellä oli huomattavasti viileämpää. Onneksi Flow oli ihan kotonaan tuolla. Ihmiset tulivat juttelemaan ja rapsuttelemaan mustavalkeeta joka nautti huomiosta täysin rinnoin. Sen tyyli hivuttautua ihmisen eteen istuen on huvittava. Oppi on mennyt perille siitä, että ihmisiä tervehditään istuen mutta Flow ei ihan tarkalleen tiedä, missä vaiheessa sen pitäisi jo istahtaa joten se hilaa sitten itseään istuvassa asennossa rapsuteltavaksi. Omat hermoilut Flown pärjäämisestä tuolla hulinassa, vilinässä, ahtaudessa ja erilaisessa äänimaailmassa olivat onneksi täysin turhat, Flow oli lunki oma itsensä!

Ekat kolme tuntia olivat siis täynnä tohinaa. Tämän jälkeen oli tiedossa odottelua ennen varsinaisia kuvauksia joten Flow pääsi hetkeksi lepäämään. Onni on koira, joka nukkuu missä vain. Pukkariimme oli tullut myös muita esiintyjiä joten hälinää oli. Siitä huolimatta F veti hyvät tirsat omassa häkissään.Iltapäivällä alkoi taas hässäkkä ja oman vuoron odottaminen. Myös backstagella Flow otti rennosti. Tila oli ahdas mutta Flowlle löytyi seinän vierestä suojainen kolo jonne laitoin oman takkini pediksi. Siihen se taas nukahti <3

Olin tosi yllättynyt lungisti otin itse koko kuvauksen. Mua ei jännittänyt käytännössä lainkaan, lähinnä olin vain innoissani. Todella outoa! Ehkä Flown innokas ja samalla rento fiilis tarttui meikäläiseenkin. Ihan käsittämätöntä miten innoissaan Flow oli lavalle lähdössä vaikka se oli taatusti väsynyt, sillä oli niin pitkä päivä takana hirmuisessa härdellissä! Lava oli pieni ja ahdas, valot olivat voimakkaat, yleisö kannusti ja taputti, musiikki oli kovalla mutta silti Flow hyppäsi kuplaansa ja teki loistavaa työtä. Se kyllä yritti kaikkensa mutta liukasteli jonkin verran eikä saanut ihan kaikkea tehtyä. Lopputulos näkyy sitten telkkarissa mutta meni miten meni, Flow antoi kaikkensa eikä siihen voi olla tälläkään kertaa tippaakaan pettynyt.

Esityksen jälkeen olin ihan rättiväsynyt. Kävin syömässä päivän ekat eväät (kello oli siinä vaiheessa jo melkein kuusi, hyvin pärjäsi koko päivän aamupalalla...) ja pakkasin kamat. Lähdin pääoville odottelemaan Vuokkoa, joka oli yleisössä kannustamassa. Päästiin onneksi kyydillä kotiin. Ehdittiin istua tovi portailla kunnes yleisö alkoi purkautumaan teatterista. Rankan päivän kruunasi yleisössä olleet ihmiset jotka tulivat Flowta tervehtimään, kuvaamaan ja kommentoimaan ihanasti esitystä. Noista palautteista olen aina aidosti tosi iloinen, ne lämmittää mieltä oikeasti ihan todella paljon! Monesti kisoissakin on mennyt omasta mielestä huonosti ja sitten ihmiset tulevat kertomaan miten pitivät esityksestä, ei sen parempaa palautetta olekaan :) Flowhan oli tästä huomiosta jälleen varsin tyytyväinen, väsyneenäkin se jaksoi ottaa rapsutukset vastaan ja poseerata kuvissa.

Flow kannustusplakaatin kera. Kuva: Susanna Ekblom. Kuvassa esiintyvällä hatulla ei ole mitään tekemistä esityksemme kanssa, yleisö sai noita ilmaiseksi ;)


Talent Suomi alkaa telkkarissa 26.9 mutta vielä en tiedä, milloin Flow siellä vilahtaa. Jos kaikkia esityksiä nyt edes näytetään.
Tässä vielä Flow backstagella.

Vetericyn-pullo on muuten myös arvottu netistä löytyneellä arvontakoneella. Tällä kertaa suurin tuuri oli matkassa Annella :) Pistäisitkö mulle osoitetietoja meiliin nadja.bockerman(at)gmail.com niin pistetään pakettia tulemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti