maanantai 20. kesäkuuta 2016

Dio 18kk


Ja yks päivä koska unohdin tämän virstanpylvään eilen. Mulla ei ole myöskään uusia (kunnollisia) kuvia Diosta joten isketään tähän muutama kännykäräpsy. Tuosta.

Kuvissa esiintyvät sateisella pellolla uimassa käyneet F & D.

Dio on nyt opiskellut uutta temppua eli syliin hyppyä. Koska Dio saa edelleen hepuleita sisällä (yleensä silloin kun ollaan tultu iltalenkiltä sisälle...) niin tätä valtaisaa energiapuuskaa on käytetty menestyksekkäästi hyväksi ja nyt D hyppää jo aika varmasti syliin. Noin muuten ei olla treenattu mitään järkevää koska viikko oli kiireinen. Tiistaina oli Musen keikka ja se oli tälläKIN kertaa aivan jäätävän hyvä! En mä tosin tiedä, voisko tuo yhtye edes heittää huonoja keikkoja, tuskin.


Lauantaina olin Flown kanssa esiintymässä ex-työkaverini valmistumisjuhlissa. Oltiin saatu toive kappaleesta johon esitys tehtiin. Tämä musiikki ei ollut ihan helpoimmasta (Stratovariuksen hunting high and low) päästä mutta saatiin jonkinlainen esitys aikaiseksi. Myös sheltit olivat kutsuttu juhliin ja siellä ne uivat ihmisvilinässä kuin kalat vedessä. Dio tosin esitteli hieman kyseenalaisia taitoja kun varasti pöydästä kinkut leivän päältä! Tämän jälkeen shetlantilaiset pääsivät liekoihin. Flown esitys oli ulkona märällä nurmikolla, joka oli vielä pitkä ja kapea malliltaan. Haasteellisista olosuhteista huolimatta Flow teki hirmu hyvin töitä, ekaa kertaa pystyi myös kävelemään mun edessä eteenpäin yleisöä kohti aivan rennosti, se kun on hieman sitä ahdistanut ennen.

Juhlista hilpaistiin vauhdilla vähän jotain muuta kuuntelemaan kun vuorossa oli tätä


Kaikkeahan pitää kokeilla :P Ja hei, olihan se energinen keikka!

Eilen ei ehditty treeneihin kun oltiin parantamassa koiratanssimaailmaa työryhmän kokouksessa. Kokouksessa vierähti useampi tunti, kaikenlaista työsarkaa olisi vielä edessä jotta laji saadaan yhä enemmän nousuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti