maanantai 16. marraskuuta 2015

Viime hetken treenailut


Plääh, loppuviikosta pamahtanut flunssa iski sängyn pohjalle ja lauantain rallytoko-kisat jäi Flown kanssa välistä. Jää RTK2:n metsästys ensi vuoteen kun ei tänä vuonna enää ole kisoja mihin oltaisiin päästy. No ehtiihän sitä myöhemminkin. Perjantai ja lauantai meni nukkuessa, onneksi koirat eivät tästä ottaneet pulttia. Dio toi lelujaan tavallista tiheämmin heiteltäväksi mutta muuten sekin oli yllättävän iisisti.
Sunnuntaina olo oli sen verran parempi joten lähdettiin Eran luo treffaamaan muitakin Nappulavaaralaisia. Käytiin pienellä lenkillä ja Era trimmasi Dion pörhöttyneet korvat siisteiksi ensi viikonloppua varten. Dio sai melskata sisarustensa kanssa sydämensä kyllyydestä joten yksi tenava oli hyvin väsytetty.

Inkoosta ajeltiin vielä hetkeksi hallille. Taas huomasi, miten Flown vaan täytyy osata ohjelman osat kunnolla. Alku on ollut sille haasteellinen mutta nyt olin treenannut olkkarissa alun ketjun varmemmaksi ja kas, nyt se onnistui lähestulkoon oikein. Flow vaan haluaa tietää tarkalleen mitä siltä odotetaan, sitten se tekee kyllä rehdisti. Jotenkin olin vaan jälleen kerran yhdistellyt sellaisia ketjuja, joita F ei osannut. Otin ohjelman kertaalleen musiikin kanssa ja se meni ihan ok. Epävarmuuksia toki vielä on mutta nyt ohjelma on jo suurimmalta osin kokonaisuus. Ja mä muistan ohjelman ja käskyt :P

Dion pääsi treenaamaan seuraamista. Oon jatkanut seuraamisen tarjoamista, kävelen vaan ja naksuttelen oikeasta kohdasta. Kättä vasten hyppiminen on loppunut lähes kokonaan ja perusasentokin löytyy pysähdyksistä. Vielä paikka lähtee helposti edistämään mutta lyhyellä palkkausvälillä alkaa touhu muistuttamaan jo seuraamista. Silleen kaukaisesti. Nyt Dio jaksaa keskittyä treeniin pidempiä pätkiä joten ihan hyvä, että aikaisemmin en oo seuraamista paljoa tehnyt.

Tänään otettiin vikat treenit ennen SM-kisoja. Nää vapaat maanantait on kyllä luksusta kun pääsee päivällä hallille ja valoisaa aikaan metsään. Vaikka ei tuolla ihmeemmin valoa tänään ollut, sen verran sumuinen päivä. Treeneissä palkkailin alkuun muutamat ketjut. Flowlla on kahdessa kohtaa front temppu jossa ensin lähdetään eteenpäin ja toisessa kohdassa pitää tehdä päänkääntöjä. Nämä on aiheuttanut Flowlle päänvaivaa kun se ei oo ollut ihan varma, mitä tehdä. Nyt oon treenannut noita edeltävien liikkeiden kanssa jotta sille tulisi mahdollisimman selkeäksi ennakoivien liikkeiden erot. Tällä on epävarmuus vähentynyt huomattavasti. Tein tänäänkin ohjelman kertaalleen musiikin kanssa ja se saa olla nyt siinä. Viikolla ehtii ehkä noita yksittäisiä ketjuja palkkailla mutta muuten Flow saa vain olla kisoihin asti.

Flow teki muuten yhteistyösopimuksen Vetericynin kanssa. Ollaan käytetty noita tuotteita muutenkin kaikkiin mahdollisiin vaivoihin, kaikki haavat ja nirhaumat ovat parantuneet kyseisillä tuotteilla erinomaisesti ilman lääkekuureja. Ja noita pieniä haavereitahan Flowlla on ollut lukemattomia, se kun ottaa aina ajoittain osumaa metsässä juostessaan. Vetericyn-tuotteiden lisäksi Flow on käyttänyt puolisen vuotta 1-TDC rasvahappokapseleita joiden ansiosta sen turkki on ollut todella kiiltävä ja musta. Oon antanut noita myös Diolle jolla turkki on myös erinomaisessa kunnossa. Näitä tuotteita voi hyvillä mielin suositella kun on ne ensin itse hyviksi havainnut!

Ai niin, saimme haasteen pure jenkkii-blogilta. Mä olen yleensä hyvin huono vastaamaan kaikkiin haasteisiin, tai ainakaan laittamaan niitä eteenpäin, mutta nyt sattui olemaan aikaa ja inspiraatiota. Haasteita ei lähde tällä kertaa eteenpäin :)


1. Mikä on ollut paras muistosi menneeltä vuodelta?

- Ehdottomasti Dion tassuttelu laumaan. Se on ollut niin sopiva tyyppi tähän porukkaan!

2. Jos saisit toivoa yhtä asiaa mikä se olisi?

- Perinteinen lottovoitto. Vaikka tällä hetkellä rauha maailmaan olisi toinen aika kova kandidaatti.

3. Millä perusteella valitsit koirasi/koiriesi nimen?

- Nää on nimetty ihan fiiliksen mukaan, jotenkin se nimi on vaan tulla tupsahtanut jokaiselle yksilälle kuin itsestään.

4. Mikä on parasta koirassasi?

- Jokaisessa koirassa on omat, hyvät piirteet. Kaikki ovat erilaisia keskenään ja hyvä niin.

5. Mistä vuodenajasta pidät eniten ja miksi?

- Jos olis sellainen kiva talvi, parikymmentä senttiä lunta, noin 5-10 astetta pakkasta eikä hirveästi tuulta niin se olisi paras vuodenaika. Tuollaista talvea ei vaan aina tule.

6. Paras lapsuuden muistosi?

- Varmaan joku hevosiin liittyvä, niitä kun on paljon!

7. Miksi valitsit juuri sen koiran, joka sinulla on nyt?

- Mä en oo oikein valinnut yhtään, nää on melkein valinnut mut.

8. Jos saisit muuttaa yhden asian koirassasi mitä muuttaisit?

- Hippi voisi olla ehkä hieman hiljaisempi :P. Flow lienee aika täydellinen tyyppi sillä en keksinyt siitä mitään muutettavaa seikkaa. Dio on vielä niin kakara etten osaa vielä toivoa siitäkään mitään muutettavaa asiaa.

9. Mitä tekisit jos saisit kutsun linnanjuhliin?

- Olisin hyvin, hyvin hämmästynyt. En keksisi mitään syytä, miksi saisin kutsun :D

10. Minkä nimen antaisit lapsellesi?

- En ole ikinä edes harkinnut hankkivani lapsia joten nimi-asiallakaan en ole päätäni vaivannut.

11. Voisitko antaa lapsellesi edesmenneen koirasi nimen?

- No tottahan toki jokainen mukula haluaisi olla Pörri joten sure, why not!

2 kommenttia: