lauantai 19. syyskuuta 2015

Dio 9kk ja Hipin rallyt


Dio täyttää tänään 9 kuukautta. Mulla ei oo siitä nyt mitään edustavaa kuvaa tarjolla joten laitetaan vähän epäedustavampi missä se on juossut Flown kanssa metsässä tovin.

Tuosta.


Flowsta yhtä epäedustava kuva missä se on köllöttelemässä kieli pitkällä varvikossa kun tuli hiki.Huomenna Dio pääsee junnuihin Hyvinkään näyttelyssä. Harmillisesti sinne vaihtui tuomariksi Maret Kärdi. Olen kerran ollut kyseisen tädin kehässä Pandan kanssa eikä hän löytänyt koirasta MITÄÄN hyvää. Lomake oli täynnä tekstiä missä haukuttiin koira suhteellisen lyttyyn. Koska rahoja ei saa takaisin, vien nuo kuitenkin kehään. Tuskin tykkää Hipistä mutta en viitsi heittää 30 euroa hukkaan... Vaikka kyllähän ne tavallaan hukkaan menee anyway.

Tänään Hippi pääsi taas rallyilemaan. Nää kisat olivat ihan tossa nurkilla, Tervalammen koululle ajoi sen vartin. Luksusta! Rata oli selkeän näköinen, ei mitään ihmeellistä paitsi tuo istu-seiso-kierrä koira. Jotenkin tuo kyltti on mennyt multa täysin ohi joten ennen omaa suoritusta sitä sitten jankattiin.Hippi oli viidentenä vuorossa joten seuruuttelin sitä edellisen koiran aikana vähän parempaan mielentilaan. Tää näyttäis nyt toimivan Hipillä koska se oli varsin rauhallinen kehässä. Tuo seisomaan nousu ei vaan oikein toiminut ekalla käskyllä. Käytin tässä kaukojen käskyä mutta se ei ihan auennut Hipille. Uusin tän kyltin. Tokalla kerralla Hippi nousi kyllä seisomaan mutta jäi seisomaan kun pyysin sitä seuraamaan! Voihan toope! Hetken siinä mietin että mitäs nyt tehdään joten pääsin uusia uudestaan. Tällä kertaa Hippi kääntyi vähän kun kiersin sen mutta se oli close enough. Muuten rata meni ihan ok mutta en tiennyt oliko meidät hylätty tuon yhden kyltin kanssa pelleilyn takia. Pisteitä tuli kuitenkin 92 eli tällä kertaa säätäminen kannatti. Eikä Hippi pahemmin edes hermostunut noista uusimista :)

Onneksi Flown juoksut on nyt juostu niin pääsee mustavalkoinen ottamaan kiinni Hipin etumatkaa noissa hyväksytyissä tuloksissa.

Nummela RT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti