sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Sattuu ja tapahtuu osa mones


Flowlta jäi taas kisat välitsä. Eilen aamulla juoksi tapansa mukaan ilman aivoja pellolla ja kas, lumessa olikin verta. Vasemman etujalan anturoiden välissä oli vekki. Ei se sitä ontunut tai muuta mutta päätin heti perua kisat lisävaurioiden estämiseksi. Onneksi reikä on aika pieni joten paranee toivottavasti taas kotipuoskaroinnilla. Tarttis varmaan kääräistä vähän kuplamuovia ton otuksen ympärille. No, onneksi ei käynyt pahemmin. Näköjään aina voi sattua ja tapahtua kun Flown päästää irti juoksemaan.

Eilen oltiin illalla treenaamassa Emman ja shelttien kanssa. Kymmeneltä illalla on just passeli aika aloittaa treenit, silloin taitaa olla muutenkin aina virkeimmillään. Oltiin Ojakkalassa koirakoulu Sudenpennun tiloissa. En ollut tuolla hallissa ennen ollutkaan mutta sehän oli ihan loistava paikka! Pohja oli ihan mielettömän hyvä. Tehtiin alkuun vähän puomitreeniä. Hippi teki hienoja suorituksia. Harmi vaan, että omien epäselvien kriteerien takia se ei tuo tätä osaamistaan kisoihin ;). Peiliin saa hyvinkin katsoa kun mietitään uran puomi-ongelmia. Tehtiin myös pieni rata jota Hippi pääsi tekemään. Ekalla vedolla Hippi muuten varasti puomilta vaikka oli juuri tehnyt varmoja pysähdyksiä. Enkä muuten tehnyt asialle mitään koska olin aivan satavarma, että se pysähtyy. Mietin vain rataa jatkaessani, että ei se muuten pysähtynyt. Ihailtavaa täsmällisyyttä ohjaajalta tämän asian tiimoilta :D

Muuten Hippi kulki niin hyvin! Sen kanssa on niin parasta päästä liitelemään, Hippi lukee edelleen ajatuksia vaikka taukoa on taas takana. Leieröinnit, pakkovalssien merkkaukset ja päällejuoksut sujuivat äärettömän hyvin. Hipin kanssa ollaan oltu viimeksi viikottaisissa treeneissä noin kolme vuotta sitten mutta kyllähän nuo taidot näyttävät olevan olemassa ilman jatkuvaa hinkkaustakin.

Hippi näyttää niin pieneltä tässä porukassa :)


Flown koiratanssit ovat olleet hieman jäissä kun en vaan ole löytänyt sille uutta, sopivaa musiikkia. Yksittäisiä temppuja ollaan toki treenailtu mutta mitään järkevämpää kokonaisuutta ei olla tehty koska "ei ole mitään treenattavaa" kun ei ole uutta ohjelmaakaan. Nyt aivojumi on ehkä hieman hellittänyt ja mahdollinen musiikki löytynyt. Heti tuli ihan uudenlaista intoa kun on jotain mitä työstää. Musiikkien valinta on koko lajin ehdottomasti vaikein osuus, ainakin mulle. Sellaista "sopivaa" on niin vaikea löytää eikä kompromissimusiikkeja ole oikein olemassa. Toisaalta tämä vuosi tulee olemaan hiljaisempi kisaamisen kannalta sen tuomarikurssin takia, mikä on varmasti ihan hyvä asia. Flow on edelleen niin nuori, että sen kanssa ehtii vielä vaikka mitä. Nyt kun tulee vaikeampia temppuja, ei hiljaisemmat kaudet ole ollenkaan pahasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti