torstai 13. marraskuuta 2014

Norjaan lähtö häämöttää


Viime hetken pakkailut käynnissä, parin tunnin päästä olisi lähtö Norjaan. Valmistelut ovat olleet olemattomat, ajatukset ja motivaatio ovat olleet hieman hukassa. Koirat ovat onneksi ottaneet lauman pienentymisen paremmin kuin omistaja. Mä oon edelleen sitä mieltä, että koirat tietävät asioita paljon aikaisemmin kuin me ihmiset.
Ainoastaan Flow oli viime perjantaina töissä todella omituinen. Se leikitti "työkaveriaan", Putte-russelia, koko päivän. Putte kyllä mielellään leikkii Flown kanssa mutta nyt sekin oli ihan että hei, lopeta please. Yleensä F siis nukkuu työpäivän ajan mutta nyt sillä oli jostain syystä tuollainen ihan mahdoton villi-päivä.

Välillä Flow vaan makasi Puten päällä ja lussutti sitä kurkusta, ehjää touhua.


Lauantaina oltiin lemmikkimessuilla. Hippi oli taas temppuilemassa shelttiständillä ja Flow oli mukana seuraneitinä. Tosin sen kanssa oli taka-ajatuksena päästä ottamaan pienet treenit messutilanteessa. F oli myös rapsuteltavana ständilllä, onhan se kuitenkin henkisesti shetlantilainen. Päivä messuhälinässä ilman lepoa ja sitten pienet treenit. Messuilla oli myös pentunäyttely joten sen loputtua päästiin kehään treenaamaan. Tämä olikin tosi hyvä tilanne, ihmisiä kertyi ympärille katsomaan ja saatiin aikaan varmasti aika samanlainen tilanne kuin mitä Norjassa tulee olemaan. Siispä temput ja ketjut läpi jonka jälkeen vaan leikitin Flowta. Tästä jäi varmasti hyvä mieli molemmille joka korvannee kuluneen viikon treenittömyyden.

Täältä muuten löytyy kisojen oma blogi jonne päivittyy tietoja kisan kuluessa.

http://nordichtmchampionship2014.blogspot.dk/

Ja sunnuntain finaalista on luvassa live stream-lähetys.

http://www.agria.no/hund/artikkel/dogs4all-livestream

Hippi muuten pääsee Norjaa mukaan maskotiksi :) Vaikka sillä olisi ollut maailman paras hoitopaikka kasvattajallaan, en vaan pystynyt nyt sitä jättämään silmistäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti